Mit kell csinálni, ha veszekednek a kutyák?
Rockerpaci.
És a többieknek.
Nem vagyok eltévedve.
Falkavezér csak egy van. Én.
Ha nem vagyok ott a közelükben, akkor sem veheti át a falkavezérséget egyik kutyám sem. Ha én azt mondom nekik, hogy nincs verekedés, akkor nincs. Ha ott vagyok, ha nem.
Minden erre irányuló kísérletet azonnal megtorlok.
A falkámban nem így működnek a dolgok:
- Sziasztok fiúk. Most én elmegyek dolgozni, és addig a Buksi a főnök. Az ő szava dönt.
Ezután amikor megjövök, akkor meg:
- Sziasztok. Megjöttem. Mostantól meg Én vagyok a főnök.
Teljes lenne a káosz.
Csak egyszer szerezné meg valamelyik, soha többé nem lenne lehetőségem visszaszerezni.
De azt gondoltok és csináltok amit akartok.
Üdv: aulac
Hm, hát elég eltérő válaszok érkeztek :) Remélem, hamarosan lemeccselik a dolgot, bár úgy tűnik, most már nem fújnak annyira egymásra. Tegnap este pl. már egy helyen aludtak. :)
Olyankor mi van amúgy, ha esetleg az új lenne a főnök? Egyelőre nem úgy tűnik, de elképzelhető, hogy így lesz szerintem. Az nem okozna "lelki törést" a réginek, vagy ilyesmi?
Egyébként olyan bolondok... Tegnap volt egy kis fintorgás egymásra, rájuk szólok, erre néznek rám vigyorogva, elkezdik egymás pofáját össze-vissza nyalogatni, aztán a legnagyobb egyetértésben túrják magukat simiért :D
A kutyáknál nincs lelki törés. Ők elfogadják a rangsort és nem duzzognak, ha más kapja a prémiumot.
kevés az esély, hogy a kicsi legyen a főnök, sokéves tapasztalat, hogy mindig a korábban ott lévő kutya van feljebb a rangsorban.
látom vannak akik, Cessare Millan minden szavát megfogadják!
Persze nem mindenki gondolja így ,de az alapelv az igaz!
mozgatás,nevelés,szeretet:)
és csak egy vezér van ,...én ..:)
de,.. mi van ,ha az ...én...,nincs ott ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!