Fojtóval vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Ki hogyan mivel tanította meg kutyájának a lábnál követést? Mennyire elfogadható a fojtó lánc nyakörv? A szövet fojtó jobb?2009. jún. 3. 12:38
11/13 anonim válasza:
Ja és a kutyáimnak hosszú a szőre, így nem lóg annyira ha nem feszítem, de hát nem is azért van nekünk amiért kitalálták.
12/13 anonim válasza:
Abban a kutyasuliban, ahová én viszem a kutyámat, nem használnak folytót, mégis mindegyik megtanulja. Szerintem nem jó az a hozzáállás, hogy még meg sem próbálták máshogy, de már mondják, hogy anélkül nem lehet megtanítani. Én inkább másik suliba vinném, nem hiszem, hogy itt annyira értenek a kutyákhoz. Nekem már voltak rossz tapasztalataim a kutyasikolákkal, ha gondolod, priviben megírhatom, mikor kell gyanakodni, hogy nem ez a megfelelő kutyaiskola.
13/13 anonim válasza:
Ez szerintem fajtafüggő..
A 70 kg-os kutyámon sosem volt folytó, csak sima textil nyakörve van, azzal is tanítottam. Ja és 60kg, vok... a "kicsin" viszont egysoros lánc folytó nyakörvet használok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!