Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El tudnátok olyan embert...

El tudnátok olyan embert képzelni párotoknak, aki nem szereti a kutyákat?

Figyelt kérdés
Direkt ebbe a témakörbe tettem, mert itt kutyabolondok vannak. Vagy ha nem is párodnak, de mondjuk nagyon jó barátodnak?
2012. febr. 12. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

szia!

Én nem várom el a páromtól, hogy szeresse a kutyámat. Ha ő nem akar sétálni jönni, mert mondjuk fázik, elviszem egyedül. Nem kell kimennie vele játszani, és egyebek. Szerintem egy párkapcsolatban ezt meg lehet oldani. Mivel egy párkapcsolat sokkal komolyabb dolog, mint egy kutya.

És most lehet lepontozni :)).

Születésemtől van kutyám, és kifejezetten kutyabolond vagyok. Csak ezt nem erőltetem rá senkire!

2012. febr. 12. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem gondolom, hogy a párkapcsolat fontosabb, mint egy kutya. Ha a kettő együtt van, az a tökéletes. Nekem. :)

Mondjuk, ha az illető nem szereti a kutyákat, akkor az esélyét sem adom meg a párkapcsolatnak, sokkal hamarabb elválnak az útjaink.

2012. febr. 12. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Semmiképpen sem, múltkor erről beszéltem az egyik barátnőmmel, pláne h kutyatenyésztő vagyok :)
2012. febr. 12. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudnám elképzelni, hogy olyan párom legyen. A barát viszont teljesen más, az baráttal nem kell együttélnem, aludnom stb. Mit zavarja az ha nekem otthon van egy falka kutyám is? Hisz ő nem ott van. Arra a kis időre meg, amíg átmegyünk egymáshoz, kibírjuk.
2012. febr. 12. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer a nagyim megkérdezte tőlem , hogy mi lenne ha az igazi nem szeretné a kutyákat.Azt mondtam: akkor nem ő az igazi.Ugyhogy nem.
2012. febr. 12. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Az ismerőseim, barátaim, akik nem szerették a kutyákat, megszerették, miután megismerték az enyémet. :) Ritka-szelíd rottweiler volt, mindenki imádta. :)
2012. febr. 12. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Igen is meg nem is. Baráti társaságban annyira nem számítana, amíg elfogadják azt, hogy nálunk a kutya családtag és ha lehet visszük is magunkkal bizonyos helyekre. Amint elkezdené valaki, hogy büdös, nyálas, mit keres bent... biztos csúnyán néznék rá és leállítanám.

Párkeresésnél sem biztos, hogy kizáró tényező lenne, amíg valaki el tudja fogadni, hogy részem a kutyám, ő hozzám tartozik. Nem kell, hogy imádja, de ne tegye szóvá, mert nem titkolom senki előtt, hogy ilyen vagyok.

Bár szerencsére évek óta stabil a kapcsolatom és párom is kutyás, csak nem annyira mint én. Szereti őket, de ilyen szempontból olyan, mint egy kisgyerek: játszik, megsimogatja, ha nagyon muszáj még el is látja, de inkább meghagyja nekem, amit nem bánok. Tudtam, hogy ő ilyen és átbeszéltük a kérdést mielőtt bevállaltuk volna a közös kutyát.

2012. febr. 13. 07:58
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy vagyok vele, hogy a kutyám hozzám tartozik. Úgyhogy, ha valaki iagzán közel áll hozzám akkor vele együtt elfogad. Ha meg nem az nálam nem igaz barát vagy társ. A legjobb barátom se akkora állatos mint én, szereti őket, de nem ápol ilyen belsőséges viszonyt az állatokkal mint én, viszont, ha átjön akkor akár órákon keresztül is simán jön velem sétáltatni. A párom meg már elfogadta a kutyamániámat, sétáltatásnál néha húzza a száját, de ilyenkor azt mondom nem kötelező eljönnie. Viszont nagyon rendes volt tőle, hogy mikor műtötték a kutyusomat, ott ült velem a rendelőbe, pedig akkor pont 2 napja nem aludt a munka miatt! Szval sztem, ha valaki igazán szeret elfogad így!!=)=)
2012. febr. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!