Mit adtok a párotoknak Valentin napra? Mivel lepitek meg?
Kérem, hogy kíméljetek meg attól, hogy ez nem ünnep, csak virág, meg csokieladás etc.etc.
Ha lehet csak azok írjanak akik gondolnak valami aprósággal a párjukra.Köszönöm a válaszokat.
1.Gyűjti a házipálinkákat, imádja.Üres alkoholos üvegekben tartja őket, nem túl mutatós.Kreatív hobbiban vennék neki szép üvegeket, és abból valami szépet csinálni.--ez nem rossz, de nem túl Valentin napi, meg ezt bármikor megtenném neki, szerintem örülne neki.
2.Lehet veszek egy lakatot, belegravíroztatom a nevünket, és elhívom "kirándulni" valahova/valamire rárakni.Még nem néztem helyeket.-- ez közhely, de nekem tetszik.
3.Csokival mindig meglepjük egymást, azzal biztos nem.
Én egy finom vacsival lepem meg, meg sütök tortát. Ebben a témában profi vagyok.
Giccsre nincs szüksége egyikőnknek sem, olyat adunk egymásnak, ami hasznos. Minden ünnepnél ez az elsődleges szempont kettőnk közt, mivel nincs pénzünk hiábavalóságokra.
Bnőmmel mi megfogadtuk 2 éve h nem veszünk egymásnak semmit Valentin napra, mert tök felesleges, nem az ajándék a lényeg.
Ezért én is inkább főzök vmit mire hazaér, kis pezsgő, vmi finom desszert utána...a többi titok:)
Mi vacsizni és színházba megyünk. Nem meglepi, együtt választottuk ki a darabot és az éttermet is. Régen kreatívabbak voltunk, most már kiöregedtünk belőle, de nagyon jó lesz kikapcsolódni gyerekek nélkül. :)
36N
Semmit. Kinézem belőle, hogy ad egy szál virágot, de szerintem ennyi is lesz.
Úgyis két hónap múlva 3. évforduló, inkább akkor ünnepelünk nagyot (annak legalább érelme is van).
A kedvenc gumicukrából vettem egy nagy zacskóval, és arra ragasztok egy szivecskét :)
Már hetek óta nem vett gumicucut, mert jó drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!