Véleményetek szerint a bichon havanese vagy a yorkie szebb?
2009. jún. 3. 12:27
1/22 anonim válasza:
Na, ez aztán egy értelmes kérdés. Most milyen válaszokat vársz? Mindenkinek más. Szerintem mindkettő ronda, nekem a dog tetszik. Most ettől többet tudsz?
2/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mindenkinek más, pont ezért érdekel ki melyiket mondja, ez benne a lényeg.... Barom.
2009. jún. 3. 12:32
3/22 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted a közvélemény kutatásoknak sincs értelme mi, mert mindenki mást mond???
2009. jún. 3. 12:33
4/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a dog ronda mellesleg:)
2009. jún. 3. 12:34
5/22 anonim válasza:
Egyik sem. Ami nekem tetszik: vizslák, labrador, német juhász, dogok, bullterrier, airdale terrier.
6/22 A kérdező kommentje:
OLYANOK ÍRJANAK AKINEK VALAMELYIK TETSZIK!!! MÁS FAJTÁK NEM ÉRDEKELNEK!
KÖSSZ...
2009. jún. 3. 12:36
7/22 anonim válasza:
szerintem a bichon én már fogtam egyszer a kezembe és olyan puha volt a szőre, helyes kis kutya:)
amúgy nekem a Cane Corso teszik:)
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi, végre egy értelmes válasz:)
2009. jún. 3. 12:44
10/22 anonim válasza:
Miért? az is egy válaszlehetőség ha egyik sem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!