Miért agresszív? Pedig szocializált.
Van egy fél éves keverék kutyusom. Utcán,elhagyott területen született, 6 testvére volt. Hozzám 7hetesen került, azóta mindenféle helyre vittem magammal,ahol szocializálóni tudott. Sajnos mégis agresszív. Kutyákkal domináns(még nincs ivartalanítva, de 2héten belül lesz). Egy kisgyereknek is az oldalába harapott(csak megkapta). Miért csinálja ezt? Mit rontottam el?
Egyébként teljesen elfogad falkavezérnek, én bármit csinálhatok vele, és még csak nem is morog. Akkor miért ilyen agresszív másokkal? Az ivartalanítás csökkentheti?
Van egy nagyon súlyos és alapvető tévedés....az a kutya amelyik emberrel és kutyával is agresszívan viselkedik az nem szocializált!
Első lépés hogy ezt belátod, és azt is hogy segítség nélkül ez nem fog elmúlni!
Vannak ingyenes rehabilitációs foglalkozások Budapesten Kecskeméten és Miskolcon is. Keress fel egyet, vagy egy olyan kutyasulit ahol foglalkoznak viselkedészavarokkal.
ők tényleg profik,bármilyen kutyából normálisat faragnak,még más sulikból eltanácsolt extrém esetekből is.
Én Hajdúszoboszlói vagyok.
Eddig mindig kijött gyerekkel,felnőttel,más állattal, csak most kezdte el. Volt alkalma szocializálódni. Akkor ez miért nem történt meg?
Talán valaki bánthatta,ingerelhette, és azért csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!