Brutti kérdése:
Melyik győzne Pit bull vagy Német Boxer? Harcban? ;)
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 19:08
1/10 anonim válasza:
Minek kérdezgetsz ilyeneket? Ez alapján akarsz kutyát venni vagy mi?
2/10 anonim válasza:
Huhhhhh, drága Brutti!
sok időbe telhetett ilyen nagy baromságot kieszelni, de megpróbálolok válaszolni:
szerintem a pit bull, mert keresztbe nyelné le a német boxert, de erős küzdelem lenne, az biztos
mindenesetre nem szívesen lennék ott mikor összecsapnának XD
3/10 anonim válasza:
Nálunk a faluban ugyan ezt a csinálják a dakoták.
Azok ez a lápján akarnak kutyát venni...
Te is ez alapján akarsz?? vagy miért érdekel???????
4/10 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen kiváncsi vagyok rá!!!;)
2012. febr. 10. 19:12
5/10 A kérdező kommentje:
Am van egy német boxer és argentín dog keverékem!!!Úgy hogy nem ezért kérdeztem!!!
2012. febr. 10. 19:14
6/10 anonim válasza:
Nem lenne esélye a boxernek egy gamebred pit ellen, de nem is egy kategória a két kutya harcot tekintve.
Minek kérdezel baromságokat?
7/10 anonim válasza:
Még hány ilyen hülye kérdést fogsz feltenni?
8/10 anonim válasza:
ilyen ép eszű ember fejébe még csak "csak kivi vagyok;) " szinten sem fordul meg.Bocsi de engem inkább az érdekelne,hogy melyik győzne kannibál csapat c.gány vagy TE?Harcban?;) ....
9/10 anonim válasza:
"Szerintetek melyik győzne harcban az argentín dog német boxer keverék vagy a kaukázusi juhász?"
A másik szomszédnak talán pit bull-ja és véletlenül ő is pont a te kutyádra akarja ráengedni az övét?
10/10 anonim válasza:
Sztem ő is dakota indián.... :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!