A kutyuskám 8hónapos körülbelül 2 hónapja hullik a szőre ez normális? A másik hogy az utobbi két hétben elkezdett "korpásodni" is, azaz hámlik a bőre.
Szia!
A vedlésre már megkaptad az általam is helyesnek ítélt, gondolt válasz.
Viszont én válasszal tudok szolgálni az általad "korpának" nevezett észrevételedre is. Az én kutyámnak is volt ilyen, sőt a hátát két oldalt sebesre vakarta, szóval erre nagyon figyelj oda!
Sajnos mi csak ezután vittük el állatorvoshoz, aki megállapította, hogy ez a rengeteg fehérség a bundájában bolhatetű. Adott valami fürdetőt, nem volt olcsó, de nem is használt sokat. A nevére sajnos már nem emlékszem. De vagy vidd te is állatorvoshoz, vagy ha van megbízható tudású állatboltos nálatok, akkor mond el neki, hogy erre keresnél valami jó dolgot.
Sok sikert!
www.zanni.hu
csúcsminőségű samponjaik vannak,hihetetlen mit művelnek a kutyus szőrével..egyszer fürdettem az ott kapható samponnal egy full bolhás pincsit(tele volt szó szerint anyabolhákkal) és a sampon az összeset megölte..emellet portaszító hatása is van és naponta is lehet vele fürdetni,nem teszi tönkre a bőrt/szőrt..
hazsnálod ezeket a termékeket??
nem..akkor meg?
igen lehet őket naponta hazsnálni,ez nem Héry és társai..ez minőség,amit meg is kell fizetni..
nekem az eladó mondta,hogy nyugodtan lehet(persze nincs rá szükség..),és a termékeker is rá van írva..
egyébkén egy időben hetnete fürdettem a kutyámat és semmi baja sem volt tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!