Goldenemnek nagyon hullik a szőre, ez normális? ( többi lent)
Eddig is nagyon hullott a szőre, de amikor megfogtam egy tincset és elkezdtem húzni akkor nem jött ki, most viszont kijön mindenestül, persze nem minden hol, hanem a nyakától a háta közepéig. Minden nap megfésülöm, nem tudom mi lehet a baja.
Szerintetek beszéljek állatorvossal, vagy ez természetes ilyen szőrű kutyáknál.
Előre is köszi! :)
Szia.
Ez azért lehet mert álltalában 30-35fok van, és az állatok ezt rosszabul viselik mint az emberek.
Nekem egy nyuszim van és naponta kefélem a szörét de így is nagyon hullik.Mert ha kevesebb a szőre kevésbbé van melegük.
Természetes, hogy az ilyen szőrű kutyáknak hullik a szőrük (vedlenek). Látnád az én németjuhász keverék szukámat, naponta annyi szőrt kefélek ki belőle mostanság, hogy a csomó akkora, mint egy jól megtermett macska =).
Amúgy a kutya nem azért vedlik, mert meleg van =). Ez nem olyan, hogy, meleg van, vedlek egy kicsit, hideg van, növesztek a bundán 2 centit =). A melegben a kutya liheg. Ők így "izzadnak". Helyesebben párologtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!