Melyik prémium kutyatápot tartjátok kiemelkedőnek, melyiket használjátok?
Itt meg tudod nézni az új összetételű Brit Prémium összetevőinek listáját. Az Adult L 25-45 kg közötti kutyáknak 40% csirkehúst tartalmaz, van benne glükozamin és kondroitin, és az ára is nagyon jó.
Én Brit Care szuperprémium tápot adok neki. Eddig olyat adtam, amiben volt gabona (kukorica, stb.), amire igazából nincs igazából szüksége. Ez bárányos-rizses és csak az van benne, amire tényleg szüksége van egy kutyának. Elégedett vagyok vele, problémamentes. Ha későbbiekben problémát okozna, elkezdenék kutakodni az irányba, ha én állítom össze neki itthon a tápot (hús, túró, tojás, rizs, zöldségek stb.), hogy hogyan-miből-mennyi kell neki.
Nagyon jó az összetétele a tápnak, vess rá egy pillantást:
Jah, látom.. Természetes ízesítők..
Te tudod :)
De ami természetes, az rossz nem lehet :)
ja ezzel az erővel pedigreere is válthatsz :)
...sima felnőtt Acana szerintem nem drága és fényévekkel jobb mint az itt említett tápok(kicsit olcsóbb is mint az eddig használt)
vagy ha eddig ProPlan volt akkor annak az olcsósított változata a Dogchow
(hasonló mint az RC és Pedigree esete)
ami garantált , hogy nem okoz eü problémát az háztáji vagy bio alapanyagok garantálhatják, vagy a gondosan összeállított "BARF" nyers koszt
Én Eminent táppal etetek, nekem nagyon bevált, az összes kutyának azt adom!
prémium minőségű, és az árak is eléggé rendben vannak és a kutyáknak is jó.
itt meg tudod nézni a tápokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!