Belcando Szuper prémium tápról mi a véleményetek és tapasztalatok?
Nem tűnik rossznak az összetevők alapján, én nemrég kerestem tápot, mert váltani szeretnék a jövőben.
Elég sok helyen írták, hogy nem rossz, de azért közel sem annyira jó, mint "reklámozzák". A [link] -on az összes belcando táp max 2csillagos az ötből, én ezek alapján kizártam. Ha váltok acanára fogok. De várd ki mások véleményét is, biztos lesznek páran akik ezzel etetnek, ez csak a saját véleményem a kutakodásom után.
Amúgy egy próbát szerintem megér, ha Nektek bevált/ik akkor nem kell se más, se jobb.
Szerintem viszont nagyon jó táp.
Én 3 malinoist etetek,ugyan ezzel a fajtával (active).Előtte meg a Juniorjával is etettem. Nekünk az Acana nem vált be semelyik kutyámnál,a Royal Canin is csak 1 kutyánál,mert a többinek ment tőle a hasa. De ez tényleg kutyafüggő,hogy kinek mi válik be.
Köszönöm az eddig válaszokat.
De még várom a további válaszokat is :D
ez is pont olyan jó, mint a többi ,sup.prém.táp!
pl : rolyal cannin,hills,akana,oriyen ,stb.
a kutyám imádja mindet :)
persze ,mert az olcsóbb tápok szar...bbak:)
de , lám milyen érdekes, egy nagy német minőség-ellenörző intézet letesztelt pár KÖZÉPKATEGÓRIÁS kutyatápot . eredmény : [link]
lám az egyik legjobb az aldi kutyatápja ???
és 300 ft /kg .
ez azért érdekes !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!