Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem kemény a kutyám...

Miért nem kemény a kutyám ürüléke? Lehet a konzerves eledeltől?

Figyelt kérdés
Mindig olyan krémszerűt kakil(de határozottan nem fos!). Menhelyről hoztam,és ott még rendben volt. Lehetséges,hogy a konzerves kajától van? Mert ez az egy ami jelentősen változott az étrendjében (imádja)!Na de persze keverve kapja a száraz táppal. Már csak azért is kérdezem,mert igen kínos mikor az utcán pottyant egyet én meg csak szétkenem a füvön,mert nem tudom rendesen felszedni! És mielőtt felmerülne a kérdés : egyértelműen féregtelenítve van és minden oltása meg van!!!
2009. jún. 2. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Csökkentsd jelentősen a mennyiségét egy kanálnyit önts fel egy kis vizzel, jól keverd meg és úgy önts a szárazra. 1-2 nap alatt meglátod, hogy attól van-e.
2009. jún. 2. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen táppal kevered a konzervet? És milyen konzervet adsz neki? És folyamatosan ilyen,vagy azért egyszer-egyszer normális állagút is kakil-az én kutyám egyszer ugyanis megette a macskakaját,és attól lett ilyen neki,de utána helyreállt-? Amúgy a jó minőségű szárazeledel helyrerakja ezt a problámát. Ha attól sem lesz jobb,akkor érdemes álatorvossal megnézetni.
2009. jún. 2. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, biztos!

A gagyi konzerveket felejtsd el! Egye meg, aki csinálta! A kutya igen érzékeny a gyomrára! Mégha tápot váltasz, azt is csak fokozatosan szabad!

Ajánlatom: Jó minőségű száraz táp, mégha drága is, hosszú távon megéri! Továbbá néha-néha u.o. márkájú Konzerv, ú.n. alutasakos "lágytáp". Kérdezd a megbízható kereskedőt, és ragaszkodj hozzá! (mármint a kereskedőhöz!) Az "Akana" konzerv nem csinál bajt. Persze, hogy a kutya "imádja" a tescós tápot, mert jóizű, de ne rá bízd a döntést! Olyan, mint a gyerek; ő is megenne 3 kg édességet, az eredményt tudjuk! Ált. értsük már meg végre; a kereskedőknek nem az egészségünk a fontos, hanem a forgalom! mi törődjünk a mi érdekeinkkel! Mégegyszer:

1. - a "legjobb" száraz táp--amit még ki tudunk fizetni, és a kutya elfogad, jobb helyeken kapsz kis kóstolót, vagy pici ajánló-csomagot.

2. - a házi koszt, bármennyire is könyörög a kedvenc, abban az esetben, ha biztosítani tudjuk mindazt az összetevőt, amit a profi gyárak tudnak! Ugyanis ebben a modern tápokban már "minden " benne van, amire szükség lehet--ezáltal az maximálisan hasznosul, meglátod a "végtermék" állagán, mennyiségén, kutyád kedélyén, vitalitásán, szőre, foga, stb. minőségén, és erre értem, hogy hosszú távon! És akkor nem rohangálsz hetente az orvoshoz, hogy jaj ez, jaj az! (egy vagyonért)

3. Jó nagy kübli "friss" víz állandóan legyen "szájnál"! Úgy értem, egy tiszta, nem műanyag, nem alumínium, nem vas, hanem olyan edény, amiből semmi nem oldódik ki, tehát: Üveg, zománcos edény, vagy rozsdamentes víztározó, ahol egy-két napnyi vizet tárolsz min 24 órát, hogy az istenverte klór elpárologjon! Na, és ebből adj neki az ivótáljába! (egyébként ezt magunknak is ajánlom, már akinek nincs víztisztítója, legalább egy "szögedi kannája legyen!

4. Nincs. Az eredményt majd meglátod! Légyszíves tedd meg, hogy beszámolsz e helyen a többiek okulására is. Semmilyen cégnek nem vagyok leszerződve, nem reklámozok senkinek, csak a legjobbat akarom a kutyáknak, és gazdáknak! Mindez a saját tapasztalataimon alapul!

Sporttársi üdvözlettel!

2009. jún. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!