Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó étel ez egy kutyusnak?

Jó étel ez egy kutyusnak?

Figyelt kérdés
Főtt sárgarépa, reszelt almával és select gold kutyakonzervvel összekeverve.
2012. febr. 9. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én Fitness Trainer nyulas és a kacsás változatával.Én a helyedben nem adnék Orijent neki(tudom és tisztába vagyok vele hogy az egyik legjobb!) mivel fehér és érzékenységre erősen hajlamos.Nekünk az összes kutyánknak(7) ment a hasa tőle.inkább javasolnám neked a hypoallergén tápokat.abban is vannak nagyon jók!amivel én etetek is az!de van még több márka is.hidd el az Orijent tapasztalatból mondom,inkább előzd meg a hasmenést és viszketést.jobban jársz te is meg a kis kutya is.
2012. febr. 9. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja és ők is tisztában vannak vele hogy túl magas a rost tartalom meg lehet más is mert az Orijen saját fórumán írta a magyarországi forgalmazó hogy idén tavasztól meg újul és változtatni fognak a tápon mert a legtöbb kutyának megy a hasa tőle.én kíváncsian várom hogy mi fog változni és milyen mértékben.
2012. febr. 9. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ezzel szoktam kedveskedni neki: 1 csomag csirkefarhátot (ha van olcsón csirkemell, akkor az is jó) 2 húsleves kockával addig főzőm amíg szét nem fő teljesen, a csont puha nem lesz. Ezután kb 1 kg rizst beleöntök és felfőzöm sűrű kevergetés mellett.

Ha kihűlt, 1 adag a tányérba, a többi szétporciózva bekerül a mélyhűtőbe. Maximum havi 2 alkalommal kap ilyet.

A többi napokon Purina Proplan száraztáp :)

2012. febr. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!