Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tehát, kellene egy kutya. Legyen család- és gyerekbarát. 2éves és 5hónapos fiúk mellett lenne. Legyen könnyen tanítható, intelligens, DE! ne szeresse a macskákat. Első kutya lenne, tehát valami könnyen nevelhető. Napi szükséges játék és séta biztosítva van, kertben és lakásban is lehet. Szóval legyen: gyerekszerető, könnyen tanítható, de hajtsa el a macskákat. (a kóbor macskák folyton az udvaron vannak, és odapiszkítanak, stb...) Eddig ami megfordult a fejemben, az a leonbergi, és a cavalier king charles spániel. Viszont a leonbergi nem érezné magát rosszul, ha napi 4-6 órát egyedül lenne? Mert most még GYES-en van az anyuka, de mi lesz, ha dolgozni fog, és a gyerekek oviban lesznek? Vagy a cavalierről írják, hogy könnyen összebarátkozik akár macskákkal is. Mert ez a kutya mindenben megfelelő, kivéve a macskás szempontot. Mondjuk vadászatra is alkalmas, nincs legalább egy kis remény, hogy nem fogja szeretni a macskákat?

Ui.: Nem nekem kell a kutya, csak segítek választani nagybátyámnak.

2012. febr. 9. 15:47
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Az előzőnek: Ez nem igaz! Nem tudom hogy te milyen kutyáket ismersz de én sok németjuhásszal találkoztam már ( kölyök korában is! + nekemis van) és még nem tapasztaltam ilyet!
2012. márc. 23. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!