Miből tudom, hogy a kutyám engem tekint falkavezérnek s nem magát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 13:00
21/26 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nagyobb :D!
2009. jún. 2. 14:06
22/26 anonim válasza:
Jó úton vagy.
Viszont minél később engeded el a pórázról, annál nagyobb gondjaid lesznek a behívással a későbbiekben. Egy kölyök még árnyékként követ. Viszont egy felnőtt, ivarérett kutya, aki nem szokott hozzá, hogy idegen környezetben is első hívásra visszamenjen hozzád, azzal bizony gondok lesznek. Ez is olyan dolog amit tanítani kell és nem magától jön.
(ha lesz időm, akkor megkeresem, egyszer összeírtam néhány alapvető dolgot, amire figyelni kell behíváskor - ha érdekel)
23/26 A kérdező kommentje:
Persze hogy érdekel!!!
2009. jún. 2. 14:38
24/26 anonim válasza:
az igazi kölyökség kb 6 hónapos korukig tart, szóval majd akkor fogod észrevenni h kicsit komolyabb lett, és akkor már nézheted is h ki a falkavezér.
25/26 anonim válasza:
26/26 bibi05 válasza:
Próbáldd meg azt, hogy a szemébe nézel hosszan, mélyen ha elnéz te vagy a vezér.De ne pislogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!