Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miből tudom, hogy a kutyám...

Miből tudom, hogy a kutyám engem tekint falkavezérnek s nem magát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 13:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Itthon a kertben jön a bal oldalamon ha hivom, de pár hete voltunk egy viszonylag nagy kertben ami számára idegen volt, és háááát nem igazán fogadott szót. Persze azóta sokat gyakoroltunk itthon, de ezek után félek elengedni.
2009. jún. 2. 13:30
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Ó,hát még csak olyan fiatalocska! Akkor vissza szívtam! Ráérsz még ezzel a szabadon engedéssel! Neki még túl érdekes ez a világ! Hagyjad csak,had játszadozzon még kedvére,neki még csak e körül forog a világ.
2009. jún. 2. 13:33
 13/26 A kérdező kommentje:

Akkor miből is látom, hogy Én vagyok a vezér s enm Ő?

Eltértünk a kérdéstől :)

2009. jún. 2. 13:36
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Én meg mondom őszintén ebben a korában én még nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Fél éves koráig inkább a játékról szólt minden,persze egy kis alapvető neveléssel(ne harapjon játék közben,jöjjön oda,leül) aztán ennyi. Persze betartottam az alapvető dolgokat,amit a könyvek írtak a falkavezérségről,de ennyi.
2009. jún. 2. 13:41
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

Még pici.Inkább nevelni tudod,hogy te legyél.Amivel elkezdheted a dolgokat Pl.Ne legyen előtte folyton kaja,evésidőben ha nem eszi meg,el kell tőle venni.Csak a pl.tied vezényszóra kezdhet neki az evésnek.Az ajtón,kapun stb. te menj ki-be elsőnek,mert mindig a falkavezér indítja a "vadászatot".A behívást(amikor magadhoz hívod) mindíg kisérje jutalomfalat+ simogatás,megdícsérés.Természetesen ha már nagy lesz,a jutalomfalat elhagyható.

Ami a legfontosabb,légy következetes!!!!!!!!!

Ajánlom,olvasd el Jan Fennel könyvét!Érdemes.Ami nagyon fontos,hogy ne emberi aggyal gondolkozz,hanem az övével.

2009. jún. 2. 13:42
 16/26 A kérdező kommentje:
Olvastam a könyvet, és amiket itt irtál ezekre mind ügyelek is! Szeretném Őt jól nevelni, igazából csak ennyi az egész...
2009. jún. 2. 13:46
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem jó úton haladsz! Ha már könyvet is vettél,és tisztában vagy a dolgokkal már fél siker! :D

Jó gazdi leszel!

2009. jún. 2. 13:51
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Ez első hozzászóló vagyok.

Próbáltam a pisilést is, de erre csak csodálkozva megszagolta a farkamat, így nem kisérleteztem tovább a pisiléssel.

A fej- és fülharapás elég. Most már annyira szófogadó a kutya, hogy póráz nélkül sétéltatható szibériai höszki létére.

2009. jún. 2. 13:52
 19/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez besz.rás! :D
2009. jún. 2. 13:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Fenneles vagyok.Ha olvastad,akkor jó úton haladsz,hogy az legyél.Én is viszonylag eszerint neveltem/nevelem a kutyát és minden rendben van vele./igaz,egy picit nagyobb mint a tiéd,Német Dog :-)/
2009. jún. 2. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!