Szerintetek ebben elférne egy németjuhász?
Figyelt kérdés
Szállító boxot szeretnék venni , de nem tudom mekkora méret lenne a megfelelő.
Ebbe elférne a kutya szerintetek , vagy nagyobb kellene ?
2012. febr. 7. 22:15
1/18 Mailerdeamon válasza:
60 centi magas/széles? A marmagassága akkora vagy még nagyobb, tehát kizárt hogy elfér benne.
2/18 anonim válasza:
Nagyobb. Én a németjuhász keverékemet (széltében csak felakkora, meg talán kicsit alacsonyabb is - kanoknál mindenképpen kisebb) épphogy bele tudtam préselni a sünjeim 120x60as ketrecébe. Szóval abban úgy elfeküdt, de megfordulni már nem tudott volna.
3/18 anonim válasza:
(És még mielőtt jönnének az idióta kommentek, csak viccből raktam a kutyát a ketrecbe, nem volt benne 2 percnél tovább.)
4/18 anonim válasza:
Ha a 66 cm a magasság, jó lesz. Végül is fekszik benne a kutya.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen az lenne a lényeg , hogy feküdve elférjen.
2012. febr. 7. 22:41
6/18 anonim válasza:
Szerintem fekvéshez is kelleni fog a nagyobb, pláne ha kifogsz egy gyönyörű, nagy, típusos kant. Ha nem hiszed, sétálj be egy állatkereskedésbe, nézd meg a kisállatketreceket, és képzelj bele egy jól fejlett német juhászt.
A magassága meg azért nem elhanyagolandó, valahogy be is kell jutnia a kutyának abba a boxba, hogy lefeküdhessen.
7/18 Mailerdeamon válasza:
Gondolom azt azért nem várjátok el a kutyától, hogy órákon át mozdulatlanul feküdjön egy olyan boxban amiben fel sem tud állni. Hogy fog egyáltalán belefeküdni? Háttal betolat rogyasztott lábakon?
8/18 A kérdező kommentje:
2012. febr. 7. 22:52
9/18 Mailerdeamon válasza:
Na de ez mekkora? Használtan néztél már?
10/18 anonim válasza:
Szerintem is nézz inkább használtat, minthogy kicsi legyen... Órákon át mozdulatlanul feküdni nem jó a kutyának - még ha hozzá is szokik, nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!