Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerinted jól csináltam?...

Szerinted jól csináltam? (többi lent (picit hosszú)

Figyelt kérdés
Happy Dogal etettem a kölyök kutyusomat 3hónapig, utána elkezdett menni a hasa elvittem orvoshoz 3napig kezelésre jártunk meggyógyult, és rá 1 hétre megint elkezdett menni a hasa. Adtunk neki szén tablettát, darált csontot, rost tablettát, hogy valami megfogja a pocakját de nemfogta meg semmi. Vettünk neki Hill's tápot amitől 3napig helyre ált a széklete és újra elkezdett menni a hasa. Utána mondták, hogy lehet a szárnyasokra allergiás és vegyek Dog Chow-t bárányosat. Megvettem és amióta azzal etetem minden rendben van. Tudom, hogy nem prémium táp de van kutya aki ennél rosszabb tápon nő fel és semmi baja. Vennék neki én is Prémiumot de nem merek a pocakja miatt. :)
2012. febr. 7. 19:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
széntabletta nem gyógyszer:) orvosi szén :) ember, állat egyaránt szedheti. sőt bélhelyreállító hatása is van állatoknál
2012. febr. 8. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!