Melyen öleb való nekem?
Figyelt kérdés
-Szeresse a gyerekeket
-Ne hulljon a szőre
- Ne olyan fajta legyen aminek a szőrén minden kicsi kosz meglátszik....
-Ne legyen semmi baja ha néha 1-1 nap kimaradna a rendszeres mozgásból
-Ne legyen hiperaktív de lehessen vele jókat sétálni
2012. febr. 7. 19:15
11/16 A kérdező kommentje:
Yorki, Uszkár stb... Nincs szőr utánna
Csivava stb.. szőr
2012. febr. 7. 21:10
12/16 anonim válasza:
Hát nekem van rövid szőrűm és hosszú szőrűm is. ( Bishon Havanese és csivava ) Bishon szőre mindenhol ott van. Csivikémé sehol... Dehát nekem mindegy:)
13/16 anonim válasza:
A havanese szőre kedves utolsó sohasem hullik.
Nekem havanese kutyusom van tobb szín változata van nem csak fehér.
Kicsit sem hullik a szőre. Ha a tiédnek igen akkor beteg vagy bolhás.
14/16 anonim válasza:
Ne akarjátok már megmagyarázni, hogy egy hosszú szőrű kutyának nem hullik a szőre...:D Rövid szőrűé is hullik minimálisan. És mikor fésülitek se jön ki egy deka szőr se ugye? Amúgy törzskönyves tenyész szukám van és minden szűrővizsgálata megvan úgyhogy biztosan nem beteg...:D
15/16 anonim válasza:
Nekem is az tapasztalatom hogy a rövid szőrűeknek sokkal jobban hullik.
16/16 anonim válasza:
Nem a szőr méretén múlik, hogy hullik-e vagy sem. Mielött végleg eldöntöd, hogy milyen fajtát veszel, olvasd el a fajtaleírást vagy kérdezz meg egy kutyakozmetikust. Egyébként a drótszőrűeknek, "trimmelős" kutyáknak nem hullik a szőre. pl. welsh terrier, drótszőrű foxterrier..stb. Jópofa, gyerekszerető kutyusok. De az uszkár is tökéletesen megfelel az elvárásaidnak. Főleg, hogy több szinben és méretben is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!