Melyen öleb való nekem?
Figyelt kérdés
-Szeresse a gyerekeket
-Ne hulljon a szőre
- Ne olyan fajta legyen aminek a szőrén minden kicsi kosz meglátszik....
-Ne legyen semmi baja ha néha 1-1 nap kimaradna a rendszeres mozgásból
-Ne legyen hiperaktív de lehessen vele jókat sétálni
2012. febr. 7. 19:15
1/16 anonim válasza:
Nekem először a törpe uszkár ugrott be. Intelligens, gyerekkedvelő, nagyon tanulékony, szófogadó. Bár van egy kis macera a szőrével, ha fehér. De ez megoldható: ne fehéret vegyetek :)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
De várom a további válaszokat is....
Az nem lenne gond amúgy a szőre de nem fehérbe választanám. Amúgy az uszkáron én is gondolkodom!
2012. febr. 7. 19:21
3/16 anonim válasza:
Cavalier King Charles spániel
havanese
4/16 anonim válasza:
ja az uszkárt én is ajánlom de nagyon okos kutya és azért sok foglalkozást igényel
5/16 anonim válasza:
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az első linken szereplő kutya nagyon tetszik!!!
2012. febr. 7. 19:31
7/16 anonim válasza:
Német Törpe Pincser és csivava ez tökéletesen rájuk illik. A csivavának nincs kutyaszaga elég 1 évben 2-3-szor megfürdetni:)
8/16 A kérdező kommentje:
A Törpe pincser nekem nem tetszik...
Nem az a lényeg hogy van e kutyaszaga vagy nincsa csak az hogy ne hulljon a szőre...
2012. febr. 7. 20:49
9/16 anonim válasza:
ha rövid szőrű nyilván nem hullik a szőre. Ha hosszú szőrű tuti, hogy hullik a szőre. Ilyen egyszerű:)
10/16 anonim válasza:
Pont fordítva vagyok vele. A rövid szőrű kutyák szőre mindenhol ott van, nehéz leszedni a ruháról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!