Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden Retriver, vagy Labrador?

Candykiller kérdése:

Golden Retriver, vagy Labrador?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 17:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
Labrador! Nekem több is volt már és lesz is még, épp jövő héten megyek az új kis labradoromért, de már alig várom. Szerintem mindkettő egyformán szép, mindekettő okos is, de a labrador annyira intelligens, ha a kutyáim szemébe nézek, azt gondolom, hogy mindjárt megszólal. Nagyon intelligens fajta és sokoldalú. A szomszédomnak goldenje van, és alig tud tőle bemenni a saját házához, mert a kutyája egyfolytában ugrál rá, pedig már 4 éves. Két kicsi gyerekemre pedig ugyanúgy falkavezérként tekintenek, akárcsak rám. Akinek labija van, az mind nagyon dicséri.
2012. febr. 10. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó elôtt: nem fajtától függ az,hogy menyire tanítható, ne mondjunk már ekkora baromságokat. Ami meg bizonyított tény,hogy a goldi okosabb,mint a labi. Nézz utánna neten :) A golden 7. helyen van, míg a labi 12
2012. febr. 11. 09:33
 13/16 anonim válasza:
Imádom a Goldent,de én a Labbi mellett döntük,mivel imádok futkározni,játszani és tudom hogy nekik is az kell :))
2012. márc. 23. 20:53
 14/16 anonim válasza:
0%
egyértelműen labi. Nekem is labim van,és gyönyörű. sokkal cukibbak és szebbek a goldinál.
2012. márc. 28. 02:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Goden retriever. Sokkal szebb!
2012. máj. 18. 15:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem egyértelmű. Nem is értem, hogy mikor valaki olyat ír, hogy ez vagy az cukibb, szebb, okosabb, hogy gondolhatja komolyan.

Mindenkinek más tetszik!! A kutyákat sem kell diszkriminálni. Mint ahogy előttem már pár normális válaszoló leírta, egyes tulajdonságaikban különböznek, de nagyjából egy karakterű kutyák. A labik talán kicsit pörgősebbek, a goldenek, főleg a szukák nyugisabbak. Ez is csak nagy általánosság. Nézz meg egy párat mindkettőből élőben és válaszd azt amelyik neked szimpatikusabb!

A legtöbb válaszban úgyis csak a tizenegypár éves kutyatartók ajánlgatják a saját fajtájukat, mint a világ legcukibb kutyuskáját.

Nekem egyébként goldenjeim vannak, jobban tetszenek küllemre, mint a labik. Ettől függetlenül szuper kutyának tartom őket is.

2012. máj. 19. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!