Golden Retriver, vagy Labrador?
Egyáltalán nem egyértelmű. Nem is értem, hogy mikor valaki olyat ír, hogy ez vagy az cukibb, szebb, okosabb, hogy gondolhatja komolyan.
Mindenkinek más tetszik!! A kutyákat sem kell diszkriminálni. Mint ahogy előttem már pár normális válaszoló leírta, egyes tulajdonságaikban különböznek, de nagyjából egy karakterű kutyák. A labik talán kicsit pörgősebbek, a goldenek, főleg a szukák nyugisabbak. Ez is csak nagy általánosság. Nézz meg egy párat mindkettőből élőben és válaszd azt amelyik neked szimpatikusabb!
A legtöbb válaszban úgyis csak a tizenegypár éves kutyatartók ajánlgatják a saját fajtájukat, mint a világ legcukibb kutyuskáját.
Nekem egyébként goldenjeim vannak, jobban tetszenek küllemre, mint a labik. Ettől függetlenül szuper kutyának tartom őket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!