Melyik a legjobb Mi-Ki kennel? Esetleg vett már valaki?
Ha nincs Magyarországon nem gond... mert gondolom hogy nincsen.
Melyik a legjobb kennel?? Amerikában és Svédországban esetleg ha van... Amerikában ha lehet New York és környyéke....
Amúgy csak érdeklődtem a fajta iránt de nekem bármilyen ölebeb jó egyépként a csivava és a Palota pincsi kivételével. Azok nem tetszenek..
Ja meg Tacsi se mert az van most egy gyönyörűség!!
Z.O.L.
Ő a műsorvezető! :)) az a nyomott orrú nagyon hosszúszőrű van reklámozva benne.
Fogadjunk, h tegnap nézted a 101 nagykutyát...
A Mi-ki keverék, minden szempontból.
"Mi-Ki is a collective name for a type of intentionally bred mixed-breed dog. Dogs advertised as Mi-Kis may be of varying ancestry, and there is no single specific description for what breeds are involved. Although the term toy usually implies that there is a larger version of the same kind, toy in this case does not refer to any form in particular, and similar dogs may be advertised as Toy Mi-Ki or just Mi-Ki.
Although the Mi-Ki is promoted as a rare breed of dog, it is not a breed recognized by any major kennel club. Similarly, though it is sometimes marketed as a designer dog, it also does not meet the definition of a "designer dog" because there is no standardized set of breeds who are used to produce Mi-Kis."
Nem értem mi értelme ilyen "fajtákat" kitenyészteni, mikor már léteznek ugyanilyenek. Papillon, palotapincsi, hosszú szőrű csivava, tök ugyanígy néznek ki.
Egyébként biztos lehetsz benne, hogy ebből a tömött bundából annyi szőr hullik, hogy nem győznéd porszívózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!