Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát válasszak?...

Milyen kutyafajtát válasszak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Háát, hol is kezdjem. Egy német juhász nagyságú kutyára gondoltam. Az udvarunk/udvara ahol élni fog aránylag elég nagy(KB. 25-30 m hosszú, 10 m széles+van egy hátsó nagy udvar). Egy fontos tényező, hogy van egy kistestű kutyánk is, egy nagyon édi tacskó, a lényeg az, hogy vele jól kijöjjenek, a tacskó kicsit makacs, és néha szeret rámordulni a szomszéd német juhászára is. A tacskó fiú, és 4 éves. Intelligens, barátságos, kutyát szeretnénk, ami a másik kutyával is jól kijön. Ismerős9m a golden retrievert, és a német juhászt ajánlotta, de gondoltam megkérdezem itt is
2012. febr. 7. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

A lenyeg az,hogy tudd,hogy minden kutyaval felelossegteljesen kell banni,le kell jol mozgatni,es doglalkozni vele.

Amiket leirtal az alapjan + hogy ha lenne idod foglalkozni vele,akkor a nemetjuhaszt ajanlom,kulonosen a munka vonaluakat,vagy esetleg a hosszuszorut.

En is vettem egyet a naplas gyongye kennelbol(egy hosszuszoru kant) es nagyon jol valasztottam.

Nagy termetu,izmos,vastag labu,eros,intelligens es okos kutya lett belole.Soha nem talalkoztam meg ilyen ertelmes fajtaval.

2012. febr. 7. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mindegy milyen fajta! csakis a gazdán múlik milyen kutya lessz belőlle akár egy pitet is vihetsz haza ha hellyesen neveled
2012. febr. 7. 15:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Lenne, és szívesen szánnék is rá időt, hogy foglalkozzak vele. Legkésöbb 4-kor már otthon vagyok, hazaérés után esetleg míg 1 óra elfoglaltságom lehet, aztán teljesen ráérek.
2012. febr. 7. 15:02
 4/11 anonim válasza:
német dog?nagy testü és jámbor,nálunk a kistestü kutyákhoz is alkalmazkodott,nem bántja soha pedig a kisebb néha neki megy:)
2012. febr. 7. 15:09
 5/11 anonim ***** válasza:

énis a német dogot ajánlanám csak , ugye az 7 évig él :( Tehát választhatod a dobermant nézutána én nagyon ajánlom :)

ő 10-13 évetél

2012. febr. 9. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:
ja és a volág 5 legokosabb kutyái közöt van . <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/kOt0lUiSUkU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
2012. febr. 9. 15:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 9. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
HA VÁLASZTOTÁL KÉRLEK MONDMEG HOGYMIT
2012. febr. 9. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Német dog, a Black Alpin Kennelből
2012. febr. 10. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
a német dog nagyon jó kutya. de figyelj az egéségére , hisz beteges fajta és sajnos 7-8 évetél. :(
2012. febr. 10. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!