Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez féreg a kutyám...

Szerintetek ez féreg a kutyám székletéban?

Figyelt kérdés
Olyan neki mintha fehér szezánmagok lenének a székletében,szombaton kapott féreghajtót amúgy, akkor lehet hogy férges???
2012. febr. 7. 07:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor elvisszük dokihoz ma,de a mi kutyánk nem sovány..mennyibe kerül egy széklet vizsgálat???
2012. febr. 7. 11:56
 12/17 A kérdező kommentje:
A másik kutyánk elkaphatja???
2012. febr. 7. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, a másik kutya is elkaphatja, de ha ez a trichuris akkor nektek nem kell félnetek, és ha van cica, őt se fertőzi. Mindig érdemes együtt féreghajtani az egész állatállományt, és még úgy sem 100%-os általában :(

Ez a kutya se a féregtől volt sovány amúgy, hanem az éhezéstől, csak aztán a féregtől nem tudott hízni.

2012. febr. 7. 12:19
 14/17 cirmos62 ***** válasza:
Éppen azt akartam kérdezni, hogy cica is fertőződik-e ezzel? Ezek szerint ránézésre összekeverhető a galandféreg ízekkel. Azok kicsit nagyobbak a szezámmagnál, inkább rizsszem méretűek.
2012. febr. 7. 12:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Macska nincs a másik kutyank is szombaton kapott feregtelenitot,amugy csak szezanmag méretüek voltak, nem volt rizs meretu vagy annal nagyobb..
2012. febr. 7. 12:51
 16/17 Akiteki ***** válasza:
Ez a galandféregre illik, amit leírtál. Azért mondtam, hogy szedd össze a kakát, takarítsd el. Ember is elkaphatja.
2012. febr. 7. 12:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy csak galandfereg,mert tenyleg eleg kicsik darabok vannak benne...,felszedjuk/osszetakaritjuk a szekletet ..
2012. febr. 7. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!