Kb. mennyibe kerül egy allergiateszt? Hogy zajlik, mit csinálnak ilyenkor a kutyával?
szia!
Én úgy tudom hogy nagyon drága!
Főlleg ha még egyáltalán nem tudják,hogy mire is lehet.
Ha jólemlékszem nekem egyszer 40.000Ft-ot mondtak,hogy annyi lenne.
De inkább beszélj az állatorvosoddal,ő konkrát számokat tud mondani,hogy mi mennyibe kerül pontosan:)
Az én dokimnál 40800 Ft. Ott van saját laboruk, tehát nem kell azért fizetned, mert másutt csinálják meg a vizsgálatot.
én 21.43
Bőrkaparékvizsgálatot megcsinálták? Mert ha az pozitív, akkor lehet, hogy nem is kell az allergiateszt.
Ha pest környéki vagy pesti vagy, én ajánlom a dokim (akinek belinkeltem a honlapját) ő kifejezetten allergiákkal foglalkozik és csak azt csináltatja meg veled ami tényleg kell. Tapasztalatból mondom. Nekem többször mondta valamire, hogy felesleges, várjunk még és neki lett igaza.
A spot teszt a vérből történik. Jelenleg a legkorszerűbb allergiamérés, nem kell felfüggeszteni hozzá a szteroidkezelést.
A másik módszer az intadermitális szurkálós próba. Az csak altatásban végezhetó és egyenként kell az allergéneket tesztelni.
Itt az összetétele a diétás tápnak:
Összetevők
Száraz : burgonya, heringliszt, harcsaliszt, állati zsír, szárított cukorrépapép, halkivonat, kálium-klorid, nátrium-klorid, DL-metionin
Most ezek közül mi a brontra lenne allergiás, a halra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!