Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véleményre, tanácsra lenne...

Véleményre, tanácsra lenne szükségem? A többi lent.

Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2634625-szeri.. itt a kérdés előzménye. Most azzal a gonddal fordulok hozzátok, hogy elvittem a kiskutyát a helyi állatorvoshoz. Válasza az volt, hogy kiskorában eltörhetett a lába de ő ezzel nem tud mit csinálni. Majd magától alakul (kiskutya lába teljesen kivan fordulva épp hogy arrébb tud menni) ja és megvannak duzzadva az ínszalagjai. És ő ezzel nem tud mit csinálni a műtét is rizikós meg amúgy se csinál ilyeneket. Kérdése a következő volt: kitenném a kiskutyát ezért az utcára? Köpni nyelni nem tudtam hirtelen és eljöttem. Holnap elviszem még egy állatorvoshoz. Nem akarom annyiban hagyni. Szerintetek jól teszem? Van esélye meggyógyulni?
2012. febr. 6. 18:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most beszéltem ezzel a dokival akit mondtatok. Ő is azt ajánlotta, hogy ne hagyjam annyiba. Ő sajnos nagyon messze van tőlünk így Kecskeméten ajánlotta a kórházat. Mondta hogy nem is tudja hogyan állíthatott fel a doki diagnózist mikor egy rendes röntgen felvétel nem készült róla. Ő azt mondta hogy menthető a dolog. Ez a Zsoldos doki hova valósi? Mert itt is van egy Zsoldos.
2012. febr. 6. 19:06
 12/18 Akiteki ***** válasza:
Dr. Zsoldos Bp. XI. kerületben van. Tényleg nagyon profi, de számíthatsz úgy 100 ezerre.
2012. febr. 6. 20:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam a pénz nem számít ilyen ügyben. Csak sajnos az hozzám nagyon messze van:(
2012. febr. 6. 20:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam 3 dokinál a mai nap folyamán. 3 különböző diagnózist állapítottak meg de egyik se vette a fáradságot, hogy meg röntgenezze. Az első szerint eltört a csont és rosszul forrt össze. A második szerint térdizületi gond van. a 3. szerint csípőficam de lehet hogy magától rendbe jön ja és közölte, hogy ha mégse akkor még később agyon lehet ütni....O.o totálisan kiakadtam. Pesten az ortopédián csak 14.000 Ft, hogy megnézzék...:/ Még megpróbálom holnap a kecskeméti kórházat. Drukkoljatok:(
2012. febr. 7. 20:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Hallod, ne próbálkozz, hanem kérdezz meg valakit, hogy kit ajánl, aki tényleg lelkiismeretes szakember, és alaposan kivizsgálja a kutyát, mert így a gatyád rámegy a semmire. Vagy legalább hisztizd ki valamelyikből, hogy röntgenezze meg... Fizetsz érte, meg figja csinálni.
2012. febr. 7. 21:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Én már mondtam Kecskeméten is hogy röntgenezze meg vagy valamit csináljon vele. Azt mondta ő nem foglalkozik vele. Ajánlottak dokit de egy komolyabb műtét 100.000 Ft felett kezdődik és most még csak el sem tudom érni mert külföldön van. :( Holnap elviszem a kecskeméti kórházba és kiharcolom, hogy megröntgenezzék. De mikor a doki mond ilyet h nagyobb korába is agyon lehet ütni.... Hát én kiakadtam....
2012. febr. 7. 21:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Kitartó vagy, minden elismerésem!
2012. febr. 7. 21:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Minden egyes arcon nyalás erőt ad... A világ legfajinabb kiskutyája. Nem nyugszom még nem segítenek neki.
2012. febr. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!