Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szívesen dolgoznék állatmenhel...

Szívesen dolgoznék állatmenhelyen. Hogy lehet ilyen helyre bekerülni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdést naponta 3x tesznek fel! Légyszíves a keresőbe írd be a kérdésed és kapsz 1230 találatot....talán rögtön választ is kapsz!
2012. febr. 6. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Elmész önkéntesnek olyan helyre, ahol vannak fizetett alkalmazottak is, benyalsz a vezetőségnek, és ha van üresedés, megpályázod.
2012. febr. 6. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hóban, sárban, esőben, 40 fokban sz@rt szedni napi 8 órában, legjobb esetben minimálbérért? Biztos vagy benne?
2012. febr. 6. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
#3: Most miért? Én élveztem :D
2012. febr. 6. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, én heti 1 napot vagyok kint ön kéntesnek, de ugy elfáradok majd megpusztulok :)

3.

2012. febr. 6. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt a "munkát" rendes állás mellett a szabadidejükben végzi a többség, de egyébként elvileg a Lelenc keres(ett) főállású embert:

A Lelenc Kutyamentő Egyesület 40 kutyája és néhány lova mellé tapasztalattal rendelkező 1 fő bennlakós, 1 fő bejárós gondozót keres. A LelencTanya Őrbottyán közelében található. tömegközlekedéssel járónak 1500m-es gyaloglásra készülnie kell. Elvárás: feltétlen állatszeretet és hozzáértés, tapasztalat, valamint pontosság, rendszeretet, fizikai állóképesség. Telefon +36 30 5000 209

De ez kőkemény fizikai munka, úgy gondold át!

2012. febr. 6. 14:43
 7/9 Mailerdeamon ***** válasza:

Milyen munkára gondoltál? Aki ezért fizetést kap az csak a tápot meg a moslékot keveri és a szart szedi össze, az állatokra nem jut már idő.

Viszont önkéntesként többnyire csak az állatokkal kell foglalkoznod.

2012. febr. 6. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Hivd fel a hozzád legközelebb esső és egyben szimptakisu menhelyet,menj el egy nyilt napra.pl. anoé oldalán fennt van h ez a nap szombatra esik és ott kicsit bele tudsz lesni az önkéntsek munkájába, és ha még mindig tetszik akkor beszélj az ott dolgozokkal.
2012. febr. 6. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Állatmenhelyen csak az kap pénzt, aki üzemelteti. A többiek önkéntesek, amiért fizetséget nem várhatnak el.
2012. febr. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!