Hogyan lehet bekerülni egy bemutató csoportba?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék ki hogyan jutott be egy ilyen bemutató csoportba. Nehéz bejutni, egyáltalán hogyan megy az?2010. júl. 13. 22:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenhol máshogy van. Valahol olvastam hogy aki benne akar lenni az jelentkezzen. Tehát oda az megy aki akar.
Másik helyen meg nézték hogy gyakorlok a kutyámmal és utána hívtak mert látták hogy ügyes. Kérdezd meg azt ahová be akarsz kerülni.
2/4 anonim válasza:
Nálunk a népszigeten alap- és középfokú tanfolyam után a klubtagokból áll össze. Azt nem tudom, hogy bárki mehet-e, vagy nézik az alkalmasságot is.
3/4 anonim válasza:
A hivatalos Népszigeti Bemutatócsoportba komoly elszántsággal lehet jelentkezni, és komoly válogatáson kellett megfelelni ahhoz, hogy valaki bekerüljön.
Sokféle bemutató csoport létezik, bárki csinálhat olyat, amilyet szeretne. Van vadászkutyás bemutató, van agility bemutató, van rendőrkutyás bemutató, stb.
Mindenhol mások a bekerülési feltételek, érdeklődj az adott csoportnál!
4/4 audryenne válasza:
Cerberosban többféle van: ovis, minis, normál bemutató csoport, örző-védő. Az ovison kívül általában el kell végezni itt is a tanfolyamokat (alap és középhaladó), de minimum az alapot. És ha lelkes vagy és gyakorolsz, akkor mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!