Szerintetek mekkora esélyünk van bekerülni a szeptemberben induló bölcsis csoportba?
Szia!
Mi is ma voltunk a fiammal, szintén 16! Hát én egyedülálló anyuka vagyok, tényleg....nekem a védőnő mondta, h azért így könnyebb bekerülni, tekintve, h ha nem mennék vissza dolgozni valószínűleg éhenhalnánk......
Mikor mi feliratkoztunk még együtt voltunk a férjemmel és nekünk is mondták, h a szociálisan hátrányos helyzetűeket jobban felveszik, ahol azt látják, h a gyereknek jobb a bölcsiben. Sajna sok az egyedülálló anya és ezeket "segítik" elsősorban, ezek után nem lehet tudni, h mennyi hely marad, állítólag nagyon sok a gyerek. Borítékról nem hallottam, nekem az önkormányzatnál sem tudtak volna segíteni, szóval ez sem olyan egyszerű, h csak megkensz valakit. Nekem is csípőből a családi napközit ajánlották havi 80-ért....:(
nem, csak általánosságban írtam, bár bizti van erre is példa, csak ha belegondolsz h egy évre mennyire jön ki a magánbölcsi, akkor egy százas zsebbe tiszta megtakarítás :).....mondjuk én se vagyok az a korrupt fajta...
rendesen be is vagyok tojva, h mi lesz ha végül elküldenek, h bocs, de mégsem...
Szóval bizakodjál, előjegyzés is számít, meg az is h adott évben hányan gondolják úgy h bölcsibe akarják adni a gyereküket, úgy tudom fellebbezni is lehet, akkor nagy eséllyel felveszik utólag(h miért azt ne kérdezd)
Na az meg egy másik dolog h kit ítélnek hátrányos helyzetűnek, mert ha emiatt rúgnak ki valakit, h nem megy vissza dolgozni rögtön lehet hátrányos helyzetű is, sajna nagyon rossz ez a rendszer, csak reménykedni lehet!
Na remélem májusban találkozunk a szülőin :)
Szia!
Mi is 16.kerületiek vagyunk.
Én szerintem nem ez a fő döntő szempont, hanem hogy mennyi hely van. Melyikbe jelentkeztetek?
Mi a centire meg a monoki utcaiba, utóbbi elég lehetetlen.
Ha nem veszik fel a gyerekemet, családi napközibe fog járni. Ez van.
Mindenhol ez a helyzet,
én papíron egyedülálló vok, tehát természetesen beírtam. A gyesből mi is éhenhalnánk, szal muszáj dolgozni mennem. (Van egy iskolás gyerekünk is.)
Pont tegnap hallottam szülőin a suliban, hogy az egyik anyuka rákérdezett a másiknál, hogy hogyan vették be a gyerekét bölcsibe, ha ő otthon csücsül? Erre azt mondta, papíron 4 órában dolgozok. Azt hittem az ütő megáll bennem, hogy embereknek van pofájuk ezt csinálni,
engem a főnököm már holnap várna szeretettel, ha a gyerek bölcsibe mehetne. (ugyanebbe a bölcsibe jelentkeztünk!)
Ez pofátlanságabb szerintem, mintha valaki beírja, h egyedülálló.
Valószínű, csak okt-nov. környékén kezdhetjük, ha végre a 3 évesek átkerülnek az oviba.
Szia!Mi is a centi bölcsibe jelent de már tavaly szeptemberben és már akkor is várólista volt:(
Ténylegesen egyedülálló vagyok, nagyon remélem hogy felveszik, bele sem gondolok hogy mi lesz ha nem.
Nekünk azt mondta a vezető a beiratkozásnál, hogy május végén egy bizottság dönt a bekerülésről.
Remélem benne leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!