El vagyok keseredve! A kutyám képtelen vagyok behívásra megtanítani. Neked hogy sikerült?
10-es vagyok. Már nem azért de egy kölyökkutya is halgaz már a hívásra, 8 hónapos korában pedig az az alap hogyha hívom akkor jön is.
Vagyis a kérdező képtelen arra is hogy egy alapvető dolgot megtanítson neki, ráadásul semmilyen érzéke nincs a kutya neveléséhez. Lehet lepontozni, de a kutya a kérdezőhöz nem is fog erőssen kötődni,persze vannak kutyasulik ahol segíthetnek, de alapvetően a gazdit, vagyis a kérdezőt kellene megváltoztatni. Mert a kérdező szeszélyból kutyát akart, és hát a nevelés nem olyan mint ahogy a könyvekben le van írva, és már gond is. Lehet a kutyát nevelni, de ha belegondol a kérdező 1 hónapja van nála a kutyának is szokni kell az új gazdit, mert szegény kutya azt látja hogy a vadonatúj gazdája integet meg hülye hangokat ad ki, mint egy nem normális, nem csoda hogy a kutya nem fogadja el gazdinak. Ne csak a kutya tiszteljen téged, te is tiszteld őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!