Nem tudtok olyan szálláshelyet, ahova németjuhászomat is magammal vihetném? Utazni, túrázni szeretnék vele hegyvidéken vagy erdőben.
Figyelt kérdés
Pest megyében vagy környékén.2012. febr. 5. 19:00
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! Sajnos a neten található szálláshelyek közül gyakran kiderül, hogy valójában nem fogad állatokat vagy csak nagyon kicsi termetűeket. Pont ezért kérdeztem meg itt, mert abban bíztam talán akad, akinek személyes tapasztalata van egy szálláshellyel.
2012. febr. 6. 09:19
3/8 anonim válasza:
Erre találták fel a telefont meg az e-mailt ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Telefonon és emailben nem kapom meg mások tapasztalatait.
2012. febr. 6. 11:38
5/8 anonim válasza:
De információt igen, arra vonatkozóan, hogy fogadnak-e kutyát, és milyen feltételekkel :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nos igen, de ezeken már rég túl vagyok. Nyilván okkal tettem fel itt egy ilyen kérdést. Egyébként sajnos igen gyakori, hogy emailben, telefonon pozitív választ kapok, majd mire odaértünk már nem tudják miről beszélek. Ezért is próbálkoztam itt informálódni, már nem egy esetben bejött:)
2012. febr. 6. 22:21
7/8 anonim válasza:
Szia! Ugyan nem Pest megye, de hátha megtetszik. Mi a Berki-porta vendégházban voltunk 1 hónapja. Egyszerűen gyönyörű, nem számít mekkora kutyát viszel, a kert teljesen zárt, nem tud elmenni a kutya, dombos vidék, jókat lehet kirándulni. Beviheted magaddal a házba is.
Nyugodtan kijelenthetem elsőrangú minőségű minden, amit itt kapsz.
Rendkívül jól éreztük magunkat és az én ebem sem éppen kis darab. Nincs ott a tulajdonos, teljesen a Tiéd az egész ház.
8/8 A kérdező kommentje:
Pont ilyen, személyes jellegű tapasztalatokon alapuló választ reméltem, nagyon köszönöm!:)
2012. febr. 11. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!