Németjuhászomat és Yorkimat hogy barátkoztassam össze?
Helló!
Kaptam egy németjuhász kiskutyát (3hónapos),de van egy Yorkim is. Először amikor találkoztak minden rendben volt."Puszit"is adtak egymásnak:)De este már,a yorkim amikor szaglászták egymás pofiját akkor odakapott neki és morgott..Hogy barátkoztassam össze őket?Ja és mindkettő fiú.
Fontos lenne,mert egyszer már volt egy németjuhászom és egy tacsim és nagyon rosszul végződött:S a németjuhász megölte a tacsimat:(ezért el is adtuk...nagyon sajnálom mert nagyon szerettem a tacsit is meg őt is,és nem szeretnék mégegyszer így járni...(ők mindkettő szuka volt)
Előre is köszi!
Összeengedheted őket, hiszen még kölyök a némethuhász. Nekem van egy 7 éves tacsi méretű keverékem, és most kaptam mellé egy 3 hónapos border colliet. Nagyon nehezen jöttek ki az elején, az állatorvos sokat látott minket :) , de mostmár nem veszekednek annyit stb. . Lehet ez egy kis "apai" nevelés is, hogyha morgott rá a yorkid.
Ki fog majd alakulni.:)) Ne aggódj.
Köszi szépen mindkettőtöknek!
2.: értem mit mondasz:)és megpróbálom:) most mindent muszáj lesz mert imádom a yorkimat..
Amúgy nem tudom mennyire lehet vele baj,sztem az is h fiú-fiú, mert amikor jött a yorkim akkor is volt itt egy nagyobb kutya (keverék) és tök jól kijönnek,sőt a cicámmal imádják egymást.
Remélem ez változni fog..és abban is igazad van h ha ezt csinálja késöbb ő fogja visszakapni..
Mindkettőt imádom és egyiktől sem szeretnék megválni.
Szóval megpróbálom:)
Köszi mégegyszer!!
Amúgy a keverék kutyimmal is kijönnek a németjuhász meg ő,bár lehet mert fiú-lány:))
néha morog egyet-egyet de nagyon aranyos és mindig összebarátkozik az állatokkal:)
Köszi a válaszokat!
Utolsó: ezt nem mi hoztuk hozzá.. hanem keresztanyám,mert kb.fél éve nem találkoztunk és nem tudta h van yorkim, de azt tudta h mindig is imádtam a németjuhászokat.
amikor odaadta nem volt szivem elvitetni..nagyon aranyos..
De a kérdéseben írtam is h kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!