Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhászomat és Yorkimat...

Németjuhászomat és Yorkimat hogy barátkoztassam össze?

Figyelt kérdés

Helló!

Kaptam egy németjuhász kiskutyát (3hónapos),de van egy Yorkim is. Először amikor találkoztak minden rendben volt."Puszit"is adtak egymásnak:)De este már,a yorkim amikor szaglászták egymás pofiját akkor odakapott neki és morgott..Hogy barátkoztassam össze őket?Ja és mindkettő fiú.

Fontos lenne,mert egyszer már volt egy németjuhászom és egy tacsim és nagyon rosszul végződött:S a németjuhász megölte a tacsimat:(ezért el is adtuk...nagyon sajnálom mert nagyon szerettem a tacsit is meg őt is,és nem szeretnék mégegyszer így járni...(ők mindkettő szuka volt)

Előre is köszi!

2010. szept. 22. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Összeengedheted őket, hiszen még kölyök a némethuhász. Nekem van egy 7 éves tacsi méretű keverékem, és most kaptam mellé egy 3 hónapos border colliet. Nagyon nehezen jöttek ki az elején, az állatorvos sokat látott minket :) , de mostmár nem veszekednek annyit stb. . Lehet ez egy kis "apai" nevelés is, hogyha morgott rá a yorkid.

Ki fog majd alakulni.:)) Ne aggódj.

2010. szept. 22. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy jól szocializált kutya nem morog kölyök kutyákra. A yorkiddal van a baj és szerintem sürgősen szoktasd le róla mert a német juhász megjegyzi mit kapott kölyökként és azt adja majd vissza. Először semleges terepen kellett volna össze engedni őket. Foglalkozz a yorkiddal sokat. Adj neki jutalom falatokat erősítsd meg benne, hogy az hogy a közelében van a kiskutya az neki pozitív hisz foglalkozol vele és kap finom falatokat. Persze azért a német juhászt se hanyagold el, de először a yorkival kell foglalkozni, hogy elfogadja az új kölyköt mert bizony ő fogja megszívni később. Ha morgást vagy ilyesmit tapasztalsz azonnal különítsd el a kiskutyától pár percre amíg lenyugszik és a kicsivel foglalkozz. Előbb utóbb tudatosul majd benne, hogy morogtam elzártak nem velem foglalkoznak. Ha nem morgok velem is foglalkoznak én is kapok jutalom falatot. Remélem érted :) Bármi kérdésed van írj.
2010. szept. 22. 19:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindkettőtöknek!

2.: értem mit mondasz:)és megpróbálom:) most mindent muszáj lesz mert imádom a yorkimat..

Amúgy nem tudom mennyire lehet vele baj,sztem az is h fiú-fiú, mert amikor jött a yorkim akkor is volt itt egy nagyobb kutya (keverék) és tök jól kijönnek,sőt a cicámmal imádják egymást.

Remélem ez változni fog..és abban is igazad van h ha ezt csinálja késöbb ő fogja visszakapni..

Mindkettőt imádom és egyiktől sem szeretnék megválni.

Szóval megpróbálom:)

Köszi mégegyszer!!

2010. szept. 22. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Amúgy a keverék kutyimmal is kijönnek a németjuhász meg ő,bár lehet mert fiú-lány:))

néha morog egyet-egyet de nagyon aranyos és mindig összebarátkozik az állatokkal:)

2010. szept. 22. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Hát igen ez nagy munka lesz és ne várj 1 nap alatt csodát. Változó melyik kutyának mikor esik le mit akar a gazdi de csak türelem és nem lesz gond :) De ha a kan yorkie dominanciából morog rá akkor választhatod az ivartalanítást is hogy ne legyen probléma. De én mindenképpen először megpróbálnám azt a módszert amit mondtam.
2010. szept. 22. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
keress meg egy szakembert és olvass minnél többet a kutyákról(pl.a Cesar Millan könyvet vagy az első Fennell könyvet), hogy elkerüld az újabb tragédiát!
2010. szept. 22. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Na hát ehhez gratulálok! Ennél nagyobb ostobaságot még nem hallottam! Volt egy tacsi vettetek hozzá egy németjuhászt és az megölte. Most van egy yorki vettetek hozzá egy németjuhászt na vajon mi lesz? Ha nem sikerül összeszoktatni akkor semmi jó! És mindig a kicsik gonoszkodnak! Én ha már pórul jértam nem tennén többé az tuti!
2010. szept. 22. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó: ezt nem mi hoztuk hozzá.. hanem keresztanyám,mert kb.fél éve nem találkoztunk és nem tudta h van yorkim, de azt tudta h mindig is imádtam a németjuhászokat.

amikor odaadta nem volt szivem elvitetni..nagyon aranyos..

De a kérdéseben írtam is h kaptam.

2010. szept. 22. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!