SOS! Vajon mi történt vele?
Figyelt kérdés
Falun lakunk. A kis palotapincsi keverékem benti kutya, de ahogy mindig, játszottam vele a hóba. Ruhát is szoktam rá adni. Egyszer csak elkezdett hangosan nyüszíteni, és felemelte a jobb hátsó lábát. Én meg gyorsan berohantam vele a kazánházba, mert az volt hozzám a legközelebb. Levettem róla a ruhát, mert azt hittem, hogy az szorította el valahogy, de nem. A nagymamám azt mondta hogy fázott a lába. Anyukám meg nem tudja. De a tappancsán meg nem találtam semmit.2012. febr. 5. 18:57
11/15 Akiteki válasza:
Falun sózni? Juj, de pesti vagy:)))
Hideg volt a hó és megijedt. A kutyák irtózatos visítást tudnak levágni, ha valami picit fáj. Ha nagyon fáj, akkor hallgatnak mélyen.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És nem sózunk!
2012. febr. 5. 20:37
13/15 anonim válasza:
Valószínűleg jég ment a tappancsába. Vagy kicsípte a só, ha sétáltatok olyan helyen. Ilyen időben egy kicsit bekrémezheted a talppárnáit éjszakára:)
15/15 anonim válasza:
:D nagyvárosi vagyok, de azért nem pesti :)
Friss volt az élményem.. Joey szegény egy helyben ugràlt-dobàlta magàt a lépcsőhàz ajtaja előtt. Marta a sò a tappancsàt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!