Vajon miért történt ez?
Sziasztok!
Nagyon ritkán szoktam álmodni, de az elmúlt éjjel álmodtam, és reggelre is emlékeztem rá. Az álmomban 3 katasztrófa követte egymást, először egy baleset, aztán egy kisgyerek meghalt,és 3xra egy repülőgép lezuhant. Álmomban a repülőgépet néztem,egyszercsak leáll a motorja és elkezdett lefelé zuhanni. Egy kisgyereket szállítottak rajta orvosok,4 nő és 2 férfi, az egyik nő arcára tisztán emlékszem, mert az álmom folyamán már korábban szerepelt valamelyik balesetnél. Tehát lezuhant egy gép,7en tartózkodtak rajta, mindenki meghalt, és orvosi célokból indultak útnak, vitték a kisfiút egy másik kórházba.
Nagyon ritkán szoktam álmodni, de az elmúlt éjjel álmodtam, és reggelre is emlékeztem rá. Az álmomban 3 katasztrófa követte egymást, először egy baleset, aztán egy kisgyerek meghalt,és 3xra egy repülőgép lezuhant. Álmomban a repülőgépet néztem,egyszercsak leáll a motorja és elkezdett lefelé zuhanni. Egy kisgyereket szállítottak rajta orvosok,4 nő és 2 férfi, az egyik nő arcára tisztán emlékszem, mert az álmom folyamán már korábban szerepelt valamelyik balesetnél. Tehát lezuhant egy gép,7en tartózkodtak rajta, mindenki meghalt, és orvosi célokból indultak útnak, vitték a kisfiút egy másik kórházba.
Reggel miután ezt elmeséltem apám rámnézett, és a kezembe nyomta a reggeli újságot, hogy olvassam el. Egy repülőgép balesetről van benne szó,7 halottal, és egy májműtétre szállított kisgyerekkel. Szóhoz se jutottam hirtelen, túl sok a hasonlóság, és nem ez az első eset, hogy beigazolódik valami amit megérzek, vagy megálmodok. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!