Oltás az élősködők, kullancsok és bolhák és egyéb ocsmányságok ellen?
Figyelt kérdés
Van olyan oltás ami megakadályozza,hogy a kutyába undorítő kullancs,vagy bolha vagy tetű vagy egyéb ocsmányság másszon???Olvastam interneten,hogy van egy lyme kór elleni...az hatásos ezekre a dolgokra is,? Lassan jön a tavasz,jó lenne egy olyan oltás ami minden élősdi ellen jó...Csivavám van!:)2012. febr. 5. 14:42
11/28 Akiteki válasza:
A hatásos szerek mindig vénykötelesek, állatorvos adja. Meg is mutatja, hogy kell rátenni.
12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Csak olyan szert fogok venni neki amit az állatorvos mond és Ő teszi rá,mert az a biztos!
2012. febr. 5. 16:12
13/28 anonim válasza:
Akiteki, ez pár hete már szóbakerült :)
Már lehet kapni recept nélkül az advantix-ot :)
14/28 anonim válasza:
15/28 Akiteki válasza:
Lehet, már elfelejtettem. De mennyivel egyszerűbb az orvosnál beszerezni, mint keresgélni melyik boltban kapok.
16/28 anonim válasza:
Az biztos :)
Én is dokinál veszem..
17/28 A kérdező kommentje:
A Cevamec oltás/injekció mennyire hatásos?
És mi ellen véd?
És mennyibe kerül?
Mert nem nyílik meg a link amit küldtél...:(
2012. febr. 11. 13:59
18/28 Akiteki válasza:
Nekem megnyílik a link. Az van odaírva, hogy adható szarvasmarhának, juhnak, sertésnek. Kutya nincs benne.
19/28 Akiteki válasza:
Ja, azt nem írtam, hogy nekik is féreghajtásra van. Nem a bolhák, kullancsok ellen.
20/28 anonim válasza:
teljesen mindegy, minden külső, belső parazitát elpusztit. igen a kutya nincs benne, de miután emlős állatok nemigazán van különbség. Nekem jó, más meg ha érdekli, beszélje meg az állatorvosával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!