Kutyám műtéte után komplikáció lépett fel. Volt valakinek hasonló? Felfog épülni?
tegnap 21:48
Nem éppen a túlaltatástól lehetett a kutyádnak baja akkor. Minden altatásnál fennáll a veszély, hogy nem jól reagál a kutya rá. Akár első, akár sokadik. Az altató anyagok is különbözőek.Amitől rosszul lett, azt rendes orvos beírja az oltási könyvbe is és legközelebb már lehet tudni, azt a szert nem használhatják.
Nem csak az egyek, de fajták és pillanatnyi állapot is befolyásolja az altatást. Nekem mondta az orvosom, hogy az agaraknál különösen kell vigyázni, mert az altatók többsége zsírban oldódó szer. Rajtuk meg nem sok zsír van. Ha mégis olyat adnak, akkor szokott bekövetkezni, hogy beadják, nem alszik. Na akkor adjunk még. Még mindig nem alszik. Aztán úgy telenyomják, hogy többé fel sem ébred.
Az izlandim meg kicsit duci, mikor vittük ivartalanítani, megkapta a szurit, aztán vártunk. Közben az orvos kezdte előkészíteni a műszereket. Az én kutyámnak meg azonnal meg kellett néznie, hogy mit csinál, hátha valami sürgős intézendője van vele. Akkor újra odament az orvos, megsimizte, megnyugodott. Majd folytatni akarta a munkát. De Lara megint úgy képzelte, hogy neki is segíteni kell. Felpattant és sehogy sem akart aludni. Ezt eljátszottuk még néhányszor. Épeszű kutya 5 perc után már durmol. Mi fél óra múlva álltunk az asztal körül 3-an és altatódalt énekeltünk. :))
Szegény :(
Nagyon-nagyon sajnálom! ;(
Őszinte részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!