Van olyan kutya vagy macska fajta ami úgy néz ki mint egy tigris? Úgy értem a mintázata.
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 14:31
1/11 anonim válasza:
tigrismintázatról nem hallaotál???
3/11 A kérdező kommentje:
De hallottam... de inkább ami tényleg csíkos és "olyan mint egy tigris". Azt írd le légy szíves a fajta nevét.
2012. febr. 4. 14:37
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
macskaféle van úgy hívják tigris. Ez a macskaféle pontosan olyan mint a tigris.
6/11 anonim válasza:
Kutyáknál akita, boxer, amstaff, pit bull, cane corso, fila brasiliero, magyar agár, masztiff, kanári szigeteki kutya, német dog, perro dogo mallorquin fajtáknál fordul elő a csíkos mintázat többek között.
Macskáknál sok fajtában előfordul a cirmos mintázat. A main coon, az ocicat (ez foltos) és a bengáli macskák azok, amelyeknél ez a mintázat erősebben jelenhet meg.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
előző vagyok, itt egy magyar oldal róla:
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
Ooh köszi szépen az utolsónak.:)
2012. febr. 4. 19:24
10/11 Akiteki válasza:
Macska alapból úgy néz ki, mint egy tigris. :)) Mondjuk az enyém inkább fekete párduc.
Kutyából is lehet olyat csinálni, csak festék kérdése:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!