Segítség! (? ) Segíthetek valahogy?
Kicsi vagyok(kiskorú), de nagyon szeretem a kutyákat!! Segíthetek valahogyan a kóbor kutyákon?? Nagyon szeretnék!
Szentesen lakom. Menhely valahol a közelben? Tud valaki?
A Szuper Infóba olvastam, hogy a Szentesi Állatmenhely önkénteseket keres. Mondtam anyunak, de azt mondja kicsi vagyok még...
De segíthetek valahogy rajtuk????????
9/L
Sajnos még tényleg kicsi vagy.
Az egyetlen amit tehetsz, hogy ha kiskutyát veszel, vagy akar venni valaki az ismerőseid közül, mondd meg nekik, hogy a menhelyről hozzanak maguknak kutyát, így lesz üres hely azoknak akik még az utcán kóborolnak.
Többet nem tudsz tenni, csak ha nagyobb leszel.
hát ott te nem tudsz még segíteni ,kicsi vagy, de ha viszel adományt az is nagy segítség pl régi pokrócok,kutyatáp (pedigree ,darling stb végül is mindegy mi csak kaja legyen)
pórázok,tálak stb ha ezekből vmit viszel be az már nagy segítség hidd el :)
Ha jól rémlik a szentesi menhelyen elég rémes körülmények uralkodnak. Itt a honlapjuk, hívd fel őket, hogy hogyan tudnál segíteni nekik: [link]
Sajnos a korod miatt nem valószínű, hogy egyedül jelentős segítséget tudsz nyújtani nekik, de a szándékot biztos értékelik. Nálunk általában csak nyílt napokon járnak ki általános iskolások kutyát sétáltatni, ilyesmi.
Ha ők nem is tudnak lehetőséget biztosítani neked, kérdezd meg őket, hogy van-e egyéb állatvédő szervezet a városban, ahol esetleg kisebb a létszám, jobban van idejük rád figyelni, együtt sétáltatni veled a kutyákat.
Ezenkívül tárgyi segítségnek is biztos örülnek, ők tudják megmondani, hogy éppen mire van szükségük. A régi takarók, plédek, akár deszkák, régi mosógép, bármi nagy segítséget jelenthet ami lehet, hogy nektek éppen van elfekvőben, nekik pedig nagy szükségük van rá.
Nagyon büszkék lehetnek rád a szüleid, hogy ilyen jólelkű vagy!! :) Sokan példát vehetnének rólad! :)
Ha minden nap nem is tudsz segíteni a menhelynek, de biztosan van minden évben többször örökbefogadó nap!!! Akkor biztosan szívesen vennék, ha felajánlanád a segítségedet! Vedd fel a menhellyel a kapcsolatot(akár e-mailben is jó, a honlap( [link] készítőjének az e-mail címét találtam meg: nemesferenc@hotmail.com , de ő biztosan továbbítja az üzeneted) és kérd meg őket, hogyha lesz ilyen esemény, előtte szóljanak neked!
Nagyon aranyos vagy, remélem az én gyerkőcöm is hozzád hasonlóan fog gondolkodni! ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!