Félnem kéne? Van egy tacskó Beagle keverék kutyám és van valami kis pukli a hasán. Több infó lent
Van egy Beagle Tacskó keverék kutyám és van egy pukli a hasán aggódnom kéne vagy az valami természetes dolog ott.
A kutyám kicsit dundi ne nem tudom hogy ez baj e.
Fúúú hát nem is tudom....Ahelyett én mondjuk hogy itt várnám a válaszokat talán el vinném orvoshoz. Lehet egészen komoly vagy semmi. Nem tudom mekkora a dudor, és hogy esetleg nem-e vemhes vagy álvemhes és nem az emlője dagadt meg.
A dundiság mindenképpen baj, de ez nem ad okot egy dudorra a hasán.
Szerintem is sérv. A mi kutyánknak is volt egy ilyen dudor a hasán, vittük rögtön a dokihoz, aki megállapította hogy sérv. Adott neki szurit, de sokmindent nem kezdett vele mert már elég idős volt a kutyus, műtétet már nem nagyon bírta volna. Fájdalmai nem voltak, legalábbis nem jelezte szegény, még 2 évet boldogan eléldegélt így.
Irány a doki. Bármi lehet, nem is értem hogy tudnak egyesek ilyen nyugodtak lenni, én már halálra aggódnám magam hogy mi lehet és mennék az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!