Mit kezdjek a kutyámmal?
A problémám az, hogy van 2 kutyám... és az egyik annak ellenére, hogy adok neki minőségi tápot, vizet stb... megeszi az ürülékét.. /kakit/. Tudom elég érdekes, de most is hazaértem, és azt ette..
Ez normális dolog kutyáknál ? hogyan szoktassam le róla ha nem normális dolog?
ui: félek hogy a másik kutyust is rászoktatja, mert már láttam azt is 1x hogy csinálta...
előre is köszi a segítséget!
nem, a kutyáim az udvaron vannak. Már ott tartott a kölyök, hogy ha azt látta hogy az egyik nagy szarik már futott oda megenni... óránként mentem ki takarítani az udvarra de az se használt. Utána behoztam és rendszeresen kivittem WC re és addig kinn voltam vele, de elég volt fél percre félrenézni és már ette is ha nem a sajátját akkor valamelyik nagyét. Vagy ha nem voltam a szobában akkor bekakilt és rögtön enni kezdte a lakásban. Jelenleg szobakennelben van és csak sétálni és wc re jöhet ki...
képes volt arra, hogy napi 4 séta, kutyasuli, játék stb után hazaérve körbeszaladjon a kertben és keresse hova szartak a nagyok...
A nagyok nem ilyen kórosan csinálják, ott egyértelműen tanult a viselkedés hisz köztük a leg fiatalabb is majdnem 3 éves. Náluk elég egy "nem" és abbahagyják igaz most tényleg óránként kell kinn takarítani mert ha nem szólok rájuk akkor csinálják... asszem kifogom próbálni náluk az ananászt.
Gonosz vagyok de a kicsi csak panziózás címén van nálam és jelenleg egyetlen vágyam a világon, hogy vigyék innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!