Fogadtál már be utcáról kutyát?
amikor bementem gyerekként a városba, zeneiskolába,
a zsebpénzemen felvágottat vettem a kóbor kutyáknak.
2 ft volt 10 dkg. (jó régen voltam gyerek)
utcáról nem volt kutyám, de most is menhelyről van.
Szerencsétlen kóbor kutyik! EBBEN a kutya hidegben!
Igen, ott sétált 2kutya az utcában fel-alá napok óta.Így befogadtuk őket, egyrészt sajnáltuk nagyon hogy ott kóborolnak másrészt nagyon barátságosak voltak és mindig velünk akartak jönni. 1-2hónap múlva "sajnos" meglett a gazdájuk. Annyira megszerettem őket, hogy nehéz volt visszaadni.
Meg volt egy fajtatiszta németjuhász (még tetoválva is volt), akit ismerősünk előtt hajítottak ki a kocsiból. Az összes bűne az lehetettt, hogy eltörte a lábát és rosszul forrt neki össze a csont. Így kicsit sántított. Őt megtartottuk, nem is kerestük a gazdáját. Nagyon hűséges házőrző vált belőle. Család támogatott (én még gyerek voltam kellett is), úgyis állandóan legalább 3kutyánk volt, most az az 1-2már igazán nem számított :)
Szia!
Nekem anyukám fogadott be kóbor kutyákat. Meg cicákat is. Volt egy németjuhászunk akit az utcáról fogadtunk be ő kb. 15 évig élt velünk, nagyon szerettük. Egyszer akartam hazavinni egy kutyust, de miközben mentünk többször is belém harapott. Úgyhogy letettem róla. Egyszer egy nyuszit akartam befogadni, de nem tudtam elkapni nagyon félt. Ja és volt olyan is, hogy egy cicát szedtem össze, csak azt meg valaki ellopta, mert túl barátságos volt. Pont mikor apuék már kezdték elfogadni, hogy ott van.:S
Eszembe jutott még egy. Egyszer a megállóba éjszaka találtam egy kölyök kutyust, fölvettem és mondtam a páromnak, hogy hazavisszük nehogy valami elmebeteg szórakozzon vele, de sajnos mikor már a buszon voltunk fölszállt egy csapat csöves és visszakérték a kutyát, hogy az övék..:S Na mondom. Pedig hazavittük volna és a párom meg is akarta tartani...
Igen! Eddig 2x is.
Szegényeket megsajnáltam. Eddig mind a 2 kutya amit befogadtam csont soványak voltak és csak feküdtek az autó út szélén nagyon megsajnáltam őket....
Egyiket apum hozta haza a (vizslát) nem régen pedig én egy Német juhász kölyköt. Nem voltak ellene. örültek neki igaz így már 4 kutyánk volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!