Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy vegyem rá hogy bejöhessen?

Hogy vegyem rá hogy bejöhessen?

Figyelt kérdés
Anyám nem engedi, hogy behozzam a kutyát (4 éves vizsla). Van egy háza téglából és van benne szalma, nem éri a szél..de azért ott is hideg van! Na meg rövid szőrű is, úgyhogy bármikor megfázhat. Nem érti meg, hogy szerencsétlen kutya is ugyanúgy fáik mint ő. Én megfürdetem és takarítok is utána ha kell, neki nem kell csinálni semmit. Nem szeretném ha megfázna/megfagyna vagy valami anyám hülyesége miatt, minden normális ember beengedi. Basszus majdnem -20 fok van...egész délután itt nyavalyogtam neki de nem akarja engedni. Mit mondjak már neki? Ez már állatkínzás :@
2012. febr. 2. 20:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyukádat te ismered, neked kell eldöntened, az e az eredményesebb, ha szembeszállsz vele, vagy pedig inkább, ha érvekkel próbálod meggyőzni. Egy biztos, ne add fel. Ha nagyon nem tudtok megegyezni, akkor a nagyobb testű kutyáknak is lehet ruhát venni, szerezz be egyet és abban legyen kint. (De mindenképpen a vastagabbak közül.) Nem a legjobb megoldás, de átmenetileg ez is segíthet.
2012. febr. 3. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!