Mely kutyafajták alkalmasak a legjobban személyvédelemre?
Fontos lenne,hogy ő lenne az első ugymond "komolyabb kutyám".( Eddig pulim volt)
Kertben és a szobában is tudnám tartani. Jo lenne ha viszonylag könnyen lehet kezelni, tanulékony lenne,játékos.
Szőr-méret-stb...nem számitanak:)
ÖV kutyákat ezért nem szokták tapasztalatlan gazdiknak ajánlani, mert könnyen az ember fejére nőnek. Ovi, suli mellett viszont mehet, hiszen ott segítség van melletted.
Nekem egy 7 hónapos ÖV fajta kutyám van, bullmasztiff. Járok vele oviba, majd rövidesen kezdődik a suli is. Nem tudom még mit hoz a kamaszkor, lehet, hogy a hajam fogom tépni, de őszintén szólva én sokkal keményebbre számítottam eddig.
Huhúú, ha tudnád mennyinek néznek mások és mennyinek érzem én magam :))
Mire gondolsz, miben számít szerinted a 10 év korkülönbség?
Csak mert szerintem egy 20 éves is lehet annyira érett és határozott, mint egy 30 éves. A mi oktatónk pl. nálam 5 évvel fiatalabb.
ma 15:05
Te külföldön élsz? Hahó, ez Magyarország, mindennaposak a támadások. Pár hónapja Székesfehérváron is megkéseltek egy fiatal lányt, aki épp a kutyáját sétáltatta (kistestű volt a kutya) - hozzáteszem nem putri környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!