Mit tegyek, ha valaki megtartotta a kutyámat?
Nem értem anyádat! Nincs benne a keze a dologban?
A kutyamenhelyeket végig kell látogatni,a falut végig járni (nem egyedül)
Amikor a mi kutyánk eltűnt a fiammal végigjártunk minden helyet, még elemlámpával is. Este 10 kor találtuk meg felakadt egy bokorra a pórázzal együtt (egy szakadékban)
Egy hónap sok idő, de ne add fel, amíg azt nem érzed hogy reménytelen. Az internetet nem sokan használják, és annyi kutyás oldal van hogy lehetetlen mind végig nézni. Marad a plakátolás, meg az érdeklődés. Kitartás!
Te idétlen hülyegyerek! Mi az, hogy vegyek újat?! Majd meglátom, ha véletlenül neked tünik el egy családtagod, mit fogsz tenni, majd én is azt mondom, hogy vegyél újat...! Idióta hülye fsz..! Meg mi az, hogy "ha családtag akkor nem ment volna el".. Kutyáról van szó!!!! Ahj nem is magyarászkodom, túl hülye vagy hozzá.
Többieknek:
A plakátolást már megoldottuk, nem írtuk rá hogy pénzjutalom, anyám nem akar fizetni is még érte... Viszont én ráírtam titokba, hogy vissza is vásároljuk, ha kell. Majd a zsebpénzemből visszaveszem, max majd pótolnak pár ezret..
A szomszédváros hatalmas, nem tudnánk mindenhova becsöngetni.. Raktunk a Tescohoz meg ilyen nagyobb boltokhoz, ahova sokan járnak..
A menhelyeknek is szóltam, ha odakerül értesítenek.
Egyébként egy másik kutyámmal együtt tünt el (3 kutyám van) és valaki berakta őket egy autóba, majd kirakta őket 2 várossal arréb. Az egyiket befogadták, felrakták a netre, és így visszakerült hozzám. 2 hétig csöveskedett a buszmegállóba.. Gondolom a másik kutyámat is befogadták, és lehet, h pl. egy öreg házaspár , akik nem használnak internetet, vagy kitudja. Remélem sikerül ez a plakátolós dolog, de ha nem, akkor nincs semmi ötletem..
Ezt a történetet küldöm neked azért, mert soha nem szabad feladni!
Folytassátok a plakátolást, kérjétek meg az állateledelest és a kisboltokat is, hogy kitegyék! Hátha belefut a megtaláló, vagy egy ismerőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!