Torgils kérdése:
Törzskönyv nélküli versenyek 2012-ben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:30
1/3 anonim válasza:
Olvastam az előző kérdésedet írtam is rá aranyos kiskutyus, törzskönyvessel lehet tenyészteni, törzskönyv nélkülivel nem, de ugyan azokat csinálhatod vele is mint egy törzskönyvessel. Kiállításra is viheted nézd meg a magyar kutyások szövetségét, mksz ott vannak mindig az aktuálisok. Én is kiállításozok, csak én törzskönyvesekkel.
2/3 anonim válasza:
Tessék! Ittvan a rendezvénynaptár. Én pl Nyíregyre megyek kiállításra, egy törzskönyv nélküli kutyával.
3/3 A kérdező kommentje:
Szóval törzskönyv nélkülivel nem lehet tenyészteni?????? Miért nem????? Rosszul gondolom, hogy a született kölykök mindkét szülei TK nélküliek, így a kölykök is azok, de ha az egyik szülő Tk-s, akkor is Tk nélküli a megszületett kölyök, szóval nem tök mindegy, hogy az egyik szülőnek van TK-ja vagy nincs?????
Az én kölyökkutyámnak is csak az apja TK-s, az anyja nem!!! Így ha jól tudom nem kaphat TK-t, csak ha mindkét szülő az!!!
A kiállítás naptárt nagyon köszönöm!!!!
2012. febr. 3. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!