Törzskönyv nélküli kutya milyen versenyekre mehet?
Szia!:)
Persze!
Csomó helyen vannak olyan sportversenyek, ahol nem kikötés a TK.
persze ezek általában nem olyan komolyak, mint az "igazi" versenyek, de ha a kutya is élvezi, meg te is, akkor kit érdekel?:)
vagy canicross, bikejöring,...
(ami gyakorlatilag futás vagy bringázás kutyával, csak kicsit ki van cifrázva...)
De szerintem az agility szokott lenni a tuti befutó...:)
ha érdekli a kutyád, apportozhattok is...
Köszi!
Őt csak hobbiból szeretném majd vinni, de azért olyasmit szeretnénk vele csinálni amit egyrészt mindenki élvez, ő is meg mi is, másrészt meg kicsit tovább jutunk annál, hogy ugyanazon a pályán futkározunk.
Főleg azért is, mert a következő TK-es lesz és vele viszont komolyabb terveim vannak.
EKME kiállításokra is viheted, olyan helyekre, ahol tk,nélküli hobby,illetve keverék kutyaként versenyezhet mint küllemkutya :)
jót tesz a kutyának,és jól mutat a serleg a szekrényen!
( dicsőség mikor a tk nélküli kutyádat a bírók szebbnek látják ,mint a tk-s-t :)
és mindezért még csak futnod sem kell :)
Köszi, de a külleme helyett a képességei miatt szeretnék majd némi elismerést besöpörni, ha kiérdemeljük. Elég sportos kis eb, meg én se vagyok az a lusta típus, ezért is keresek valamit.
Szerintem kipróbáljuk majd az agilityt vagy a frizbizést. Csak nem voltam biztos, hogy versenyezhetne is ezek közül valamiben.
Futás/biciklizés versenyszinten az én képességeimet haladja meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!