Hol találok kutyafuttatót Gödöllőn?
Egyszer új helyre vittem a kutyákat sétálni, és ott találtam egy lekerített, körülbelül 3x3 méteres területet "Kutyafuttató" cím alatt. Nem tudtam eldönteni, sírjak-e, vagy nevessek.
Valaki tud viszont normális kutyafuttatót Gödöllőn, ahol el lehet engedi a kutyákat? (Mert ugye belterület közterületén tilos, külterület pedig végig természetvédelmi terület Gödöllő körül, ahol megint csak tilos pórázról elengedni a kutyát...)
Gödöllőn az egyetlen legális, szabályos lemozgatási lehetőség tudtommal a gödöllői kutyaiskola, ahova járunk is és ott le is vannak mozgatva rendesen. De pont Gödöllőn nincs kutyafuttató?
hát mi a kastély parkba szoktunk menni, a patak téren a török ignác gimi mögött van egy kutyafutattó de az rohadt kicsi, de még van húú nem tudom milyen utca ,de az állatorvoshoz mész a szőlő utcába akkor hátul ahol van egy híd és a 4 emeletes házak van még egy kutyafutattó az viszonylag nagy sőt talán a legnagyobb kutyafuttató Gödöllőn..
de mondom mi mindig a kastély parkba megyünk ,mert máshol nincs akkor tér hogy futkározzanak a kutyák és közelebb is van a park,mint a kutyafutató (a nagyobb)
A kör utcai futtató a legnagyobb valóban, de nem vitték túlzásban, pedig lett volna még hely lekeríteni ott is. :(
A Kastély parkban kutyát pórázról elengedni tilos, és nem szeretném, hogy megbüntessenek, elég borsos a büntetés ára, én nem merek rizikózni. :(
Akkor marad a kutyasuli, és a határ...
Nagyon köszönöm a válaszod! :)
első vagyok
hát igen elég kicsi futtatók
ha nem mész a kastély részhez , hanem ott hátulra mész oda senki nem megy, sokat járok oda és sok kutyás is van,amúgy nincs kitáblázva hogy kutyát tilos bevinni..állandóan létok nagytestű ebeket elengedve ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!