Idős kutyának az orijen kutyatápból melyiket ajánlanátok? Illetve kimérve lehet kapni Gödöllőn vagy környékén?
10 éves lesz a kutyám , lehetőleg ne legyen csirkés
én eddig itt Gödöllőn nem láttam kimérve de lehet vmelyik nap majd körbenézek újra..
mert nem kimérősen drága..
esetleg más fajtájú táp ??
én a patak téren vettem kimérve acana tápot előttem bontotta ki a zsákot a csaj, abból a hipoallergént vettem ,nem rég voltunk dokinál kérdezte mit eszik és mondtam hogy mit mondta hogy jó az mert nincs életkorhoz kötve ,de a senior táp jobb lenne viszont acanából a senior az csirkés és az nem kéne azért akartam másik tápot venni..a dózsa györgy útnál sajna se acana se orijen nincs de lehet hogy veszek pro plant senior 7+ lazacosat van kimérve is meg zsákba is , amúgy néztem az összetevőket a pro plan és a hills között kb ugyan az illetve árban még a pro plan drágább viszont kimérve a pro plan a jó,hát nem tudom ,a hills-ről vélemények??
a szőllő utcánál már megszűnt az állateledeles bolt az állatorvosi rendelő melletti patikában pedig nincs..
akkor lehet hogy van még kutyatáp ott csak amikor arra jártam 2 hete kb akkor nem láttam a kirakatba tápokat meg az állateledeles felirat nem volt ott azért gondoltam hogy megszűnt..
az a baj hogy nem kimérősen drága az acana 4500 ft körül van 2,5 kg , kimérve 2 kg 2600 ft-ért veszek...maradok akkor a pro plannál..
Nagyobb mennyiséget nem tudsz megvenni egyszerre? Mert a webáruházban a 13,5 kilós Acana Pacificának csak 1270 ft kilója, és ingyen házhoz szállítják. A 7 kilós 1284 ft/kg, de erre jön még 990 ft szállítási költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!