Sophie12 kérdése:
Milyen fajtájú a kutyám?
Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy keverék, de az uccáról fogadtuk be (áprilisba lesz 2 éve) és azóta se tudom hogy milyen keverék. Itt a kép:
Itt még fénykorában:
2012. jan. 31. 20:42
1/11 anonim válasza:
Szállkásszőrű tacsi+beagle talán
2/11 anonim válasza:
hát így ránézésre némi terrier vér van benne :)
3/11 anonim válasza:
Ez valami tacskó keverék vagy valami drótszőrű de keverék és az én kutyám is valahogy így néz ki és az anyja meg a apja is tacskó úgyhogy.....
4/11 Mailerdeamon válasza:
Igen, nyilvánvalóan tacskóból az születik ilyen, mi másból? :)
Szerintem ez már többgenerációs keverék.
6/11 Mailerdeamon válasza:
Hát, benne is igen sokminden keveredett össze. Nekem jobban tetszik, mint a másik. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem mindkettő egyformán szép.
Van még egy kutyám, labrador magyar vizsla keverék, de szilveszterkor eltünt, azóta se került elő. Buksival (2. kutya)-val tünt el, de őt befogadta valaki és felrakta a netre, és utána mentünk. A labradorról viszont még semmi hír :( Annyira szomorú vagyok.. a héten fogunk plakátolni a szomszéd városba, hátha szerencsénk lesz..
2012. jan. 31. 21:31
8/11 anonim válasza:
Remélem meglesz!
Amúgy az első az nekem nagyon bejön :), aranyos kis szálkásszőrű mix.
9/11 anonim válasza:
En csak annyit tennek hozza, hogy mind a ketten nagyon aranyosak. :) Es remelem meglesz a 3. kutyud is, tok jo hallani, hogy befogadtad oket, es biztos vagyok benne, hogy jo dolguk van nalatok. :)
10/11 anonim válasza:
hát ezek a kutyik olyan édesek hogy nem igaz!! :) nagyon cukik!!! áhh de jó neked hogy ilyen aranyos kutyáid vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!