Nem fog megfagyni a kutyám?
Most jönnek a mínuszok éjszaka -20 fok is lehet!! A kutyám golden és labrador keverék nagy bundája van és meleg ólja!
De nagyon féltem! Lakásba nem tudom bevinni szüleim nem engedik és fűtött garázs sincs! Nem fog megfagyni ebbe a nagy hidegbe? Ja és 2éves lesz!
Ha van meleg ólja akkor nincsen gond.
Nekem van egy Tacskó keverékem de össze bújnak a másik kutyával van 3 téli pokrócuk és néha estére van bent náluk forróvizes palack. Így nem fáznak.
Ne aggódj nem fog meg fagyni. A szomszédom Goldenje is kint van....
Én vagyok az előbb említett, melegítő lapot ajánló.
Nekem a német boxerem sose fázik a kertben, a házában meleg van - még ilyen kutyaidőben sem (persze éjszakára bejön ebben az időben még ő is)
Én a melegítőlapot viszont úgy használom, hogy a hátsó falra tettem fel a plafon alá a kutyaházban, és nem a kutya alá. Szerintem nem jó, ha közvetlenül a testét melegíti.
Elsőre nem olcsó megvenni a berendezést, de hosszútávon kifizetődő mindenképp véleményem szerint. :)
Nekem eszükbe sem jutott szétszedni, meg nem is tudja, mert fémből van azokon a részeken, ahol megkezdhetné. Ezek a melegítő lapok kimondottan kutyák alá vannak kitalálva, de ha ügyes vagy, akkor be is építheted a kutyaház aljába, eredetileg ez kutyaház padlófűtés,d e szerintem nem jó a kutyának sem a padlófűtés, ahogy az embernek sem.
Ha mégis kóstolgatná a kutyád, akkor erős, csípős paprikát beleáztatsz olajba pár napig, és bekened vele a lapot. Én ezzel a technikával szoktattam le az egyiket arról, hogy hetente megegyen egy hőfüggönyt. Kicsit drasztikus, de jól bevált módszer.
Egy hosszabb szőrű kutyáról beszélünk, mi az istennek tennél alá még melegítő lapot is?
A túl meleg ól sem jó, mert bepárásodik és mikor kijön a kutya a hidegre, kész is a betegség.
Oké h oda kell figyelni a kutyákra, na de nem kell túlzásokba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!